היי אני חדש מה המצב?
ר רינתוש בלסר New member 27/12/04 #2 ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifירוני ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif מה המצב אני כל כך שמחה שעכשיו גם אתה בפורם אני יודעת שאמירה רעות מיכל וצליל מאוד ישמחו אני מקווה שתהנה פה אוהבת מכל ה
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifירוני ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif מה המצב אני כל כך שמחה שעכשיו גם אתה בפורם אני יודעת שאמירה רעות מיכל וצליל מאוד ישמחו אני מקווה שתהנה פה אוהבת מכל ה
ר רינתוש בלסר New member 27/12/04 #4 ירון לא אני לא הייתי שם הלכתי לישון. ויש לי עוד מעט מבחן ולא למדתי כלום איזה באסה נראה לי שאני אכשל אוףףףףף. אבל חפיף, שוב אני אגיד ברוך הבא לפורום הכי פצצה בתפוז. עם המנהלת ( אמירה ) הכי פצצה בכל העולם.
ירון לא אני לא הייתי שם הלכתי לישון. ויש לי עוד מעט מבחן ולא למדתי כלום איזה באסה נראה לי שאני אכשל אוףףףףף. אבל חפיף, שוב אני אגיד ברוך הבא לפורום הכי פצצה בתפוז. עם המנהלת ( אמירה ) הכי פצצה בכל העולם.
P pink devile New member 27/12/04 #12 ברוכה הבאה מותק../images/Emo24.gif אני מהכינוי של בת דודה שלי זאת רעות
נ נסיכת pop New member 27/12/04 #8 עדיין לא שמתם לב לזה שאני כמעט ולא כותבת ברוך הבא... פשוט אני החלטתי שגם לבנים אומרים ברוכה הבאה..
¥ ¥Im the superstar¥ New member 27/12/04 #9 ברוף הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif
A ayala 13 New member 27/12/04 #11 ברוך הבא../images/Emo70.gif ותנו לי לנחש... עוד מישו מהכיתה של אמירה, מיכל, רעות, צליל ורינת
נ נע7ה מת1קה New member 27/12/04 #16 ../images/Emo68.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif