היי אני חדש...

היי אני חדש...

היי כמו שכתוב באשכול אני חדש. והאמת היא שבהתלחה לא אהבתי את הסידרה אבל מאז השידורים החוזרים שהיו בחופש אני צופה קבוע והתאהבתי בסידה היא סדרה ענקית, ומקס כמובן גדולה!!! ויש לי שאלה קטנה..מישהו יודע איזה עונה אנחנו ומה יהיה המש לוח השידורים של התוכנית. אה.. ומישהו יכול להגיד לי איך התחיל הפרק הראשון של העונה הראשונה? פיספסתי את זה ראיתי רק מה פרק השני תודה מראש לכל העוזרים...

Nico Tine

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אנחנו כרגע באמצע העונה השניה שהיא גם העונה האחרונה
ואני מאמין שהמשך לוח השידורים יהיה כמו בכל החופש, בכל יום ב23:38. ובנוגע לפרק הפיילוט אני בטוח שמישהו מבין כל החרוצים בפורום יפרט לך עליו, אני פשוט מתעצל

aj23

New member
אוקיי

קודם כל ברוך הבא גבר! דבר שני, רצית פרטים על מה קרה בפרק הראשון: בהתחלה רואים את הבריחה של הילדים ממנטיקור. ומקס בורחת עד שהיא מגיעה לכביש,כמעט נדרסת, ואישה אחת מבריחה אותה באוטו. אח"כ מראים לנו את מקס עובדת בג'ים פוני,חיה חיים "רגילים", במקביל היא שוכרת בלש פרטי שיעזור לה למצוא את האחים שלה(הילדים שברחו איתה ממנטיקור). במהלך אחד מהשלחויות היא רואה בית עם מלא פרטי נוי עתיקים ויקרים. בערב, היא פורצת לבית הזה ומסתבר לנו שזה הבית של לוגן. היא קולטת שהוא "עיניים בלבד" ובגלל החבר שלו בלינג, היא לא גונבת כלום. לוגן, לפי הפריצה שלה, הבין שהיא טרנסג'נית ומנסה לחפש אותה. הוא מוצא את הבית שלה ושם לה את אחד הפריטים בבית שלו. היא באה אליו לבית, אחרי שקלטה שהוא עשה ביקור בבית שלה, ואחרי ניסוי לפתות אותה הוא רואה שיש לה בעורף ברקוד, ומבין שהיא טרנסג'נית. הוא מביא לה עסקה - הוא יעזור לה למצוא את האחים שלה והיא בתמורה תעזור לו לחסל את "הרעים", היא מסרבת. לוגן יוצא לפעולה להגן על עדה, ונורה בגבו, נהפך לנכה, ומקס חוששת שהכל באשמתה. ומכאן, אתה ראית.

Nitzan122

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

בפרק הראשון רואים את מקס בורחת ממנטיקור אחר כך רואים עשר שנים אחרי זה מקס עובדת בג'ם פוני היא הולכת לשליחות ורואה בית עם פסל יקר בלילה היא חוזרת כדי לגנוב אותו היא פורצת לשם לשם באמצע שלוגן עושה שידור של אייס אונלי וככה היא מבינה שהוא אייס אונלי היא בורחת משם ולמחרת לוגן בא לחפש אותה בג'ם פוני כדי שאם היא יודעת מי הוא לפחות הוא ידע מי היא הוא מגלה שהיא טרנסג'נית ומציע לה לעזור לה למצוא את האחים שלה והיא תעזור לו

למעלה