היי אני חדש

kylie fantasy

New member
היי אני חדש

אני מת על קיילי היא מושלמת מכל הבחינות וואקלית פורפורמורית והכל!אלבומים אהובים:fever וbodylanguage

Nadav נדב

New member
WELCOME...וואו יש מלא חדשים!!!../images/Emo13.gif

ספר על עצמך גם....אלבומים, שירים אהובים...ממתי אתה מעריץ.... תיהנה בפורום

kylie fantasy

New member
אובכן...

אני בן 16 חולה על קיילי! שיר אהובCONFIED IN ME,PUT YORSLFA IN MY PLAC! FEVER BODYLANGUGE

נצל"ש(הראשון שלי../images/Emo9.gif)

כדאי לכם לראות כל יום ת התכנית Then & Now בערוץ Vh1, כמעט כל יום יש את קיילי.

kylie fantasy

New member
שיר יפה

אני אוהב את confied in me limbo fever slow chooclat red bloded women on a night like this!ועוד הרבה! מה השירים האהובים עליך?

השירים הכי אהובים עליי:

What Do I Have To Do Shocked Better The Devil You Know Confide In Me Put Yourself In My Place Word Is Out Love At First Sight Step Back In Time Especially For You Red Blooded Woman Where The Wild Roses Grow ויש עוד מלא...

Nadav נדב

New member
וואו! מעריץ חדש שמכיר את "לימבו"?

מפתיע....

Nadav נדב

New member
חיחי סקייטי...זה די ברור מי זה...

לא מזמן נכח בפורום מישהו שנתן רשימה זהה
חחחחח אם תרצי מידע שלחי מסר. מחר אענה לך חחחחח אחרי בצפר!!!

ההאאא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifנמ...

מחר אחרי ביצפר-יופי יהיה לי למה לחכות אחרי היום המחורבן הזה -אני לבדיב כיתה!!! חולקנו לפי מגמות אני יודעת להיות חברותית והכולא בל עדיין יקח לי בטח איזה שלושה חודשים עד שיהיו לי חברים יופי לסקייטי חסרת חברים
בא לי להרוג מישהו
אווווף לא פייר ככה אני אמורה להתחיל ת'שנה

p i n g o

New member
כן!

תאמיני לי שבתיכון, גם כולם יותר בוגרים (טוב, הרוב לפחות...) וגם יש תחומי עניין משותפים בגלל שאת במגמה משותפת עם כולם, ככה שאת תסתדרי הרבה יותר מהר מאשר בחטיבה! בסוף כיתה י"ב את תצטערי שנפרדים מכולם... ואני אנצל את זה לאחל המון
לצעירים שבינינו שהתחילו היום את שנת הלימודים!!!

חחחחחח איזה דניאל אתה../images/Emo9.gif

תחומיע ניין משותפים?ל"סקייטר גירל" נוט....חחח וגם היום הוכחתי כמה חריכה ומוזרה אני אני מנורא מתגאה בזה לפעמים אבל לפעמים נורא נבוכה מזה יהיה טוב
הכרתי כבר שתיים חדשות אבל יקח זמן עד שממש נתקרב נאמ....תודה אניוואי ובהצלחה לכול מי[כמה?שלושה?]שהתחיל את השנה בבית הספר

p i n g o

New member
התכוונתי,

שיש יותר פוטנציאל למצוא אנשים בעלי תחומי עניין שקרובים אלייך...

למעלה