היי אני חדש

hai001

New member
היי אני חדש

אני יובל בן 19 מת"א אוהב את להקת אתניקס ומקווה להשתלב בפורום

hai001

New member
אני מחפש את השיר עדניה

בקאזה לא מצאתי יש עוד מקומות?

ethnix1

New member
קודם כל ברוך הבא

שנית: אנחנו לא תומכים בשליחת שירים והורדת שירים תקנה את הדיסק הנהדר "יללת התן", ויהיה לך את השיר! אנחנו לא רוצים לפגוע במכירות של הלהקה ברור?

יסמין צודקת

לא הייתי צריך להגיב לבקשתך,כפי שהגבתי. אני חוזר בי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יללת תן הוא בהחלט דיסק משובח,וגם יתר הדיסקים טובים לכשעצמם בהחלט.

ethnix1

New member
אני רק רוצה להזכיר פה לאנשים

שאחת הסיבות שאתניקס רצו להפסיק לעשות אלבומים (ככה הצהירו בכתבה לפני שנה וקצת, ובאמת לוקח להם המון זמן להוציא אלבום, וגם זה בלחץ המעריצים) זה כל הצריבות הלא חוקיות והורדת השירים ואם אנחנו, תומכי הלהקה נעשה את זה, אז המצב באמת קשה! ולא זה לא שאני לא רוצה לעזור, אני אעזור בכל דבר שלא יפגע בלהקה, אני תמיד כאן בשבילכם <<וואו איזה נאום.. סתמי>>

gironi1

New member
לצריבות אין פתרו וגם לא יהיה.

הם פעם ניסו לפתור את זה ע"י הורדת המחיר ל-49 ש"ח לדיסק. ואני מבין שאת קרובה ללהקה, אז אולי תוכלי לברר או לנחש למה לא להוציא ע"ג דיסק את המופע האקוסטי שהם עשו? למי הם שומרים את זה? הרי אם הם יוציאו את זה על דיסק, הגרעין הקשה של המעריצים, ואני מאמין שישנם לפחות 20000 כאלה, אם לא יותר, וזאת ע"פ המכירות של הדיסקים האחרונים, ירוץ ויקנה ולא יחכה לצרובים.

הי! ברוך הבא !

אנחנו באותו גיל.

../images/Emo5.gifדווקא עדנייה!!!!

מכל השירים של אתניקס דווקא את עדניה אתה מחפש.....אחד הגרועים אם לא הגרוע שבשירי אתניקס.....אפילו זאב חושב ככה.......

lior18sh

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

וואלה לא הייתי פה איזה שבוע ויש חיים...
מקווה שכולם מתארגנים להגיע לחיפה בשבוע הבא...

למעלה