היי אני חדש שמי יובל אני בן19 מת"א ולאבא שלי יש אפילפסיה.
H hai001 New member 19/6/04 #2 המשך אבא שלי סובל מגיל 17 ממחלת נפילה כיום הוא בן 71 יש לו התקפים קלים ולפעמים קשים.
ח חייםלוי Member מנהל 19/6/04 #3 ברוך הבא. אבא שלך לוקח תרופות? הוא נבדק לאחרונה אצל נוירולוג/אפילטולוג? איך המשפחה מסתדרת עם זה?
Q qt1 New member 19/6/04 #4 ברוך הבא יובל../images/Emo24.gif מצטרפת לשאלותיו של חיים... יום נעים ותישאר איתנו... חמים ונעים פה
H hai001 New member 19/6/04 #5 אבא שלי לוקח טגריטול למיקטל וטופמקס, אני ואימא שלי גרים איתו אנחנו שומרים עליו ואם יש לו התקף אפילפטי אז אנחנו אומרים לא כדאי לך לצאת החוצה, הוא היה מאושפז באיכילוב 3 פעמים בבית חולים בחודשים אחרונים והיום זה פעם שלישית כל יום אנחנו מבקרים כל יום.
אבא שלי לוקח טגריטול למיקטל וטופמקס, אני ואימא שלי גרים איתו אנחנו שומרים עליו ואם יש לו התקף אפילפטי אז אנחנו אומרים לא כדאי לך לצאת החוצה, הוא היה מאושפז באיכילוב 3 פעמים בבית חולים בחודשים אחרונים והיום זה פעם שלישית כל יום אנחנו מבקרים כל יום.
Q qt1 New member 19/6/04 #6 יובל מה הרופאים אומרים../images/Emo35.gif הם יודעים מה הגורם לכך שהוא לא מתאזן? הוא לקה באיזושהי מחלה ובעקבות כך האפילפסיה או שהוא סובל ממנה מגיל צעיר? מעניין...
יובל מה הרופאים אומרים../images/Emo35.gif הם יודעים מה הגורם לכך שהוא לא מתאזן? הוא לקה באיזושהי מחלה ובעקבות כך האפילפסיה או שהוא סובל ממנה מגיל צעיר? מעניין...
H hai001 New member 19/6/04 #7 אבא שלי קיבל חבלה מוחית ממשחק כדורגל וכך כתוצאה מהמכה התגלתה אצלו מחלת נפילה הוא סובל ממנה עד היום.
Q qt1 New member 19/6/04 #9 נכון../images/Emo70.gif איך זה משפיע על החיים שלכם? שלך?אם בא לך לשתף אז חופשי, אם לא , אז לא. מה שבראש'ך... אתה כמובן מוזמן לשתף...
נכון../images/Emo70.gif איך זה משפיע על החיים שלכם? שלך?אם בא לך לשתף אז חופשי, אם לא , אז לא. מה שבראש'ך... אתה כמובן מוזמן לשתף...