היי, אני חדש

S1988

New member
היי, אני חדש

שלום. קוראים לי שגיא. אני חדש, כמובן. יש לי חמוס, יונים וכמה תרנגולות והיו לי כל החיות האפשריות ורק נחשים לא. ההורים שלי ממש נגד נחשים. הם מפחדים/שונאים אותם. היום משום מה החלטתי שאני רוצה נחש ושיגעתי את אמא שלי עד שהיא הסכימה לי (כמובן בתנאים: נחש קטן, אם תהיה בריחה אני והנחש מתים, לא משהו ארסי או מסוכן ועוד כל מיני שטויות כאלה). הבעיה העיקרית שלי זה שאני צריך נחש קטן ולא יקר (אה יש עוד תנאי: ההוצאות עליי) ואני גם לא ממש מבינים בנחשים. אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח. דרך אגב, אני צריך גם עזרה בכל הקטע של הטרריום חוץ מהגידול.

salingre

New member
מילק נחש מעולה!

לדרישות האלו מילק פבואלו יהיה מעולה! הוא נחש יפה,לא גדול,קל לגידול ולא יקר כל כך.... גם קינג קליפורניה זה נחש מעולה,אבל פחות יפה... ויותר זול.... טרריום של 80ס"מ אורך ו40 גוהה ו40 רוחב יספיק בהחלט לנחשים הללו (אפילו יספיקו לזוג בוגר!) הבעיה בהם שהם קאניבלים אז אסור לשים זוג מאותם הנחשים האלו באותו הטרריום... (אסור לשים אם שום נחש אחר,הם יאכלו לך אותו) חימום: כבל חימום יהיה מעולה! הוא כבל שמחמם ושמים אותו מתחת לטרריום קערת מים (קופסא ריקה של חומוס) בתור קערה, הם ניזונים בשביא מגורי עכברים ועכברים בוגרים! שניהם מש ממש קלים לטיפול ולא יקרים בכלל

S1988

New member
תקציב?

לא יודע......מה שבטוח לא יותר מ350 לנחש (יש גם את הטרריום עם כל הדברים וזה גם כסף...) כמה עולה טרריום במידות שהזכירו מקודם??

S1988

New member
איך קוראים למילק פובאלו הזה באנגלית

? מה שני הנחשים האלה אוכלים? אני מעדיף נחש שאוכל עכברים או כל טרף חי אחר. כי אמא שלי בחיים לא תסכים לי לשים חולדות ועכברים במקפיא.

salingre

New member
אני לא יודע את שמו באנגלית

כל נחש אוכל טרף חי... וגם שניהם אוכלים טרף חי

s f b

New member
קניבלים ?!

מה קניבלים, כל המילקים והקינגים הם קניבלים ??

salingre

New member
כל הקינגים הם קאניבלים

גם המילקים אבל יצר הקניבלית שלהם יותר חלש משל הקינגים

T0M3R

New member
לא מדוייק

ישנם סוגים אחדים של קינגים שיצר הקניבליות שלהם אינו חזק במיוחד, אני יודע על מגדל אחד לפחות שאני מכיר, שמגדל זוג קינגים ביחד.

זה נכון שיש מינים יותר קניבליים

מאחרים. אבל רצוי להתייחס אל כולם כאל מועדים לפורענות ולא לקחת את הסיכון שיום אחד תחזור ותראה נחש אחד במקום שניים...

אני לא ממש מסכים עם ההמלצה שלך

מילקים ומילק פואבלון במיוחד הם לא נחשים כל כך רגועים לעומת רוב המינים והתתי מינים של נחשי המלך. אני יודע על כמה פרטים של מילקסנייק פואבלון שמשתגעים ומתפרעים בטרריום בלי שום סיבה נראת לעיין. נחש מלך קליפורניה זו בחירה מעולה וכך גם כרכן תירס.

S1988

New member
חחחחחחח

חחחחחחחח קרית שמונה זה בקצה השני של המדינה...יש לי דודים שם דרך אגב. בכל אופן תודה רבה אבל לא ניראה לי שאני אוכל להגיע לקרית שמונה בזמן הקרוב. יש לי טרריום בבית ואני לא זוכר מה המידות שלו (אני לא בבית עכשיו) אני רק זוכר שרוחב שלו 30 ס"מ את הגובה והאורך אני כבר לא זוכר. 1)כמה עולה קינג סנייק? 2)ומאיפה אפשר לקנות? 3)הם אוכלים עכברים גדולים או וולדות? 4)אפשר להאכיל אותם באוגרים/גרבילים? 5)הם נושכים? 6)אם כן זה כואב? 7)הם רגועים (ואם אתם אומרים רגועים יחסית אז תסבירו לי יחסית למה)? 8)לאיזה גודל הם מגיעים? וזהו...מצטער על כל השאלות. אני כמעט שיהיו לי עוד שאלות בהמשך. אם אתם יכולים לצרף אפילו קישור לאיזה מאמר על הנחשים האלה במקום לענות על כל השאלות זה גם טוב.

למעלה