היי ,אני חדש:)

היי ,אני חדש:)

לאור בקשת ידידתי היקרה דניאלה או בשמה בפורום ob4ever החלטתי לבוא לפורום שלכם ולהיות חלק המקהילה הנחמדה והחמודה שלכם פה:) אממ שלום לכולם אוהב את כולכם ומבטיח לעדכן בל נושא שקשור לאורלנדו בלום שאני שומע.. יגיע לפה בהקדם האפשרי. חוץ מזה קוראים לי לאו אני יהיה השנה בן 18. ושמתי פה תמונה שלי אפילו:) (אני הבלונד עם החולצה האדומה:)

OB4ever

New member
שלומות

חחחחחחחחחחח......תראו בנות..הוא בן!!!!!!! יש לנו בן בפורום!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה אוצר נכון?

OB4ever

New member
מיכל מזה??!!

לא רק ברוך הבא!! את צריכה לקבל אותו במחיאות כפיים..הבן הראשון והיחיד בפורום!!!! קצת יותר מברוך הבא יהיה נחמד... חחחחחחחח

תצ1

New member
חחח שיחקת אותה!!!

כל הכבוד! הרשי לי ללחוץ את ידך

TrinMyQueen

New member
ברוך הבא!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

חחחח סוף סוף בן מגיע לפורומינו הקט.... תהנה! אני שחר

תצ1

New member
יוווווווווווו איזו התרגשות!!!!!

איזה כיף!!!!! אתה לא מאמין איזה אושר!!! בנות סוף סוף, התגשמות חלום, חחחחחחח יש לנו בן בפורום!!!!!!! זה מרגש כמעט עד דמעות!!!! תהנה המון המון המון, אני מבטיחה לך שאנחנו נדאג לכך!

ThisIsJustME

New member
../images/Emo26.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

אני שירה
חחח נחמד שייש פה בן

Michal Bloom

New member
עכשיו אני נזכרת...

פעם ב..המון זמן אני נכנסת לפורום סרטים ושר הטבעות-אתה משם נכון(לא בגלל השם!!)...וואלה, אני זוכרת...

n o g i t

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אני נוגה!
באמת כיף שבוף סוף יש בן בפורום!!!!!!!!!!

karin byrne

New member
ברוך הבא!!!!!!!!!

חיחיחי הבן הראשון בפורום!!!!!אני קארין....נעים מאוד....מקווה שתהנה פה ותשתלב.....

SailoR VenuS

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo47.gif

אוקיי דניאלה כמה שילמת לו...? חחח סתם.. ברוך הבא! אני רותם
תהנה פה! וזה אתה עם החולצה האדומה?? יש לך עיניים כחולות!!!! אההההה!!!
*אובססיה-לעיניים-כחולות*

כן...

זה אני עם החולצה האדומה ואממ כן העיינים כחולות בכל אופן תודה על הקבלת פנים החמה:)

jen10

New member
היי לכולם!!!!!! כמה זמן.וסוף../images/Emo24.gif

סוף יש לנו בן בפורום.

למעלה