היי,אני חדש

ערן1987

New member
היי,אני חדש

אני מחשיב את עצמי כמעריץ דיי נלהב של ניקול עם בעיות של לראות סרטים שלה בגלל המכונית(אני רק ב-28/4 אחגוג 17 ככה שלמשל ללכת לראות את "דוגוויל" ממש לא יכולתי ו"הכתם האנושי" היה גם דיי סיפור.. כי אני גר באורנית,חור קטן ליד פ"ת,וזה עושה את הסיפור לעוד יותר סיפור) אז היי לכם! ספרו לי עליכם דברים,שאדע מי זה מי ולמה

galileo2003

New member
היי ערן

גם אני דיי חדשה פה, גיליתי על הפורום הזה רק לפני איזה יומיים.. ואני דיי חורשת עליו כי לפחות פה אפשר למצוא מעריצים מטורפים (כמוני) של ניקול.. אני ראיתי את דוגוויל, ות'אמת עד כמה ששיבחו ת'סרט הזה- אני לא מזה התלהבתי. לא בהכרח השתעממתי - כי זה סרט של ניקול אחרי הכל (חרוז) אבל לא ממש אהבתי את המשחק ה"תמים" שלה שם.. היא הייתה ממש מסכנה בהמון סצינות , כל הסרט חשבתי "תעשי משהו!!" וזה דיי מעצבן בסרטים שהדמויות מאכזבות אותך.. לכן לא ממש התלהבתי והדמויות האחרות דיי מעצבנות (חוץ מההוא הבלונדיני, שהיה דיי חמוד בסרט). אבל סה"כ סרט עם מסר חזק אבל עלילה חלשה. ובקשר לכתם האנושי, לא ראיתי ואני ממש מתה לראות כבר! בכל מקרה, נעים מאוד להכיר (גם את את שאר חברי הפורום) אני גליה בת 16 ממודיעין. (כיתה י')

ערן1987

New member
שוב היי

אז שנינו הכי חדשים אה? לי זה סיפור היה להגיע ל"דוגוויל" כי זה בסינמטקים והכי קרוב זה בת"א ולשם זה בכלל סיפור שלם.. דוד שלי ראה את הסרט(לא יודע איזו גרסה שלו)ואמר שהוא מאוד נהנה אז חשבתי-אולי אני אלך איתו לגרסה האחרת ממה שהוא הלך? מה אתם אומרים,להציע לו?

shiray

New member
תמיד שווה להציע...

והיי ערן! חחח אני בהלם שבכלל לא ידעת שיש כאן קהילה על ניקול בתפוז, ואני לא הבנתי למה אתה לא כאן! ואני ממש אהבתי את הסרט! ראיתי את הגרסה המלאה (יחד עם נעמה ולירון מהפורום) וזה פשוט סרט ענק!!! וד"א אני אהיה בת 17 עוד 15 ימים (10.2) חחח אבל לפי השיעור היום עוד ייקח לי זמן... קיבינימט למה צריך לרדת גשם מטורף כשאני נוסעת?!?!? ועוד כשכבר חשוך בחוץ... ואני עוד אחת שאוהבת לנסוע כל הזמן על המהירות המקסימלית והכל ופתאום נסעתי על 40 מבואסת מהאיטיות והמורה שלי אומר שאני מהירה מדי לתנאים.... אוףף

galileo2003

New member
אני בספק אם הוא יסכים....

ההבדל בין 2 הגרסאות זה שאחד ארוך יותר (שלוש שעות) והשני מקוצר (שעתיים) ז"א , חתכו כמה סצינות מהסרט שביחד הן מוסיפות עוד שעה... אז נגיד שדוד שלך ראה את הגירסה המלאה- זה בטח יהיה קצת מייגע בשבילו לראות שוב את אותו סרט (במיוחד סרט כזה, שזה לא ממש הנאה לראות אותו שוב! לא חלילה כי הוא רע, אלא בגלל שהוא קצת קשה.. קצת...) ואולי אם הוא ראה את הגרסה הקצרה והוא נהנה עד כדיי כך שלא הספיק לו והוא מת לראות את הארוכה- יש סיכוי שהוא יבוא איתך! חח סתם, אל תשאל אותי... באמת שאין לי מושג, אולי הוא אפילו יסכים 'בחפץ לב' דווקא. בכל מקרה, לדעתי כדאי לך לחכות לדיוידי ואני בטוחה שהסרט יצא בקרוב מאוד!

ערן1987

New member
יש בעיה קטנה

ה-DVD יצא כבר ב"אוזן השלישית".. וזה גם סיפור להשיג את זה

shiray

New member
ללללאאא!!!

אי אפשר להשוות בין החוויה בצפיית הסרט בקולנוע לבין צפייה בבית. בקולנוע זה פשוט נראה מדהים והכל היה כ"כ חזק עם הסאונד והמסך הענק ופשוט מתמסרים טוטאלית לסרט. בבית לעומת זאת חלק גדול מהסרט יתפספס.

Padme Amidala

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

ואני לא מבינה מה היו הבעיות בצפייה בסרטים... אני ראיתי את שניהם ואני בת 15

ערן1987

New member
גם זה..

זה דיי מסובך בשבילי להגיע לת"א.. זה משהו כמו 20 דק' לפ"ת ועוד 40 דק' בערך לת"א(תלוי איפה,לא יודע בדיוק איפה זה הסינמטק אבל הערכה שלי זה כחצי שעה מפ"ת) ככה שזה בעיה ואני וידידה שלי רצינו לראות את הגרסה הארוכה-שממה שהבנו הוקרנה רק בשבת

הי ערן!

אהלן אני בר בת 19 מאיזור המרכז וגם די חדשה פה בפורום , מהו כמו שבועיים וחצי , כי רק עכשיו התחברנו לאינטרנט , חוץ מיזה כמובן אני שרופה על ניקול המהממת! ואחלה שיש עם מי לדבר פה על ניק ובכלל1 אז ברוך הבא!

ערן1987

New member
לא ניק,ניקי

זה יותר חמוד ככה.. חברים שלי כבר מכירים אותי כאחד שמת עליה ושנה שעברה כשהיא זכתה באוסקר אז באתי לידידה שלי,שהיא מיני מעריצה שלה,והיא לא ידעה ואמרה לי לא לגלות אז הייתי חייב וכזה צעקתי "ניקי זכתה!!! זכתההההה!!!!" והתחבקנו.. זה היה מצחיק כזה,חחחח ובביוגרפיה שעשיתי באינגליש כששאלו אותו על מי אני עושה אז אמרו "אממ,מניין על מי ערן יעשה?"(בציניות כזאת) רוצים שאני אסרוק לכם את העבודה?

סבבה ערן!../images/Emo6.gif

ניקי זה באמת ממש מתוק! וכן! אני ממש רוצה שתיסרוק לי את העבודה! זה ממש מגניב שעשית עליה עבודה!

ערן1987

New member
אני כבר אסרוק

אבל כבר אמרתי לכם שקיבלתי על(יה)100? רק אינ ועוד 2 קיבלו,והם עשו על כדורגלנים!

ערן1987

New member
אני מנסה להעלות את זה

אבל זה לא עולה
יש עד גודל מסוים שזה יכול להעלות כאן קבצים?

למעלה