היי אני חדש

prog rules

New member
היי אני חדש

טוב אז ככה אני חושב יחסית שפרוג מתאים לאופי שלי תמיד שמעתי את הלהקות שעסקו בובלי לדעת שיש בינהן קשר אני שומע את פינק פלויד ג'נסיס דרים ט'יאטר רוש מייק אולדפילד ועוד... אולי למשהו יש להקות פרוג מודרניות או איך שזה נקרא היום נאו פרוג ואולי גם מטאל פרוגרסיבי ה גם יכול להוסיף

dimfo

New member
יש למשל את

הפלאוור קינגס, מאוד מומלצים, לטעמי. birdsongs of the mezoric, אם יש לך מספיק סבלנות לשבת ולהקשיב. כנ"ל גם thinking plegue ואנאלגארד.

MajorWinters

New member
אם כבר אז כבר...../images/Emo19.gif

שרשור חדשים? שיהיה שרשור חדשים... אני חדש... חובב פרוג בן 17 מאילת את הקריירה המוזיקלית שלי התחלתי עם לד זפלין, דרך הדורז, משם לתקופה הכבדה של הסגולים, משם לתקופה הלאסית ומוטעמת בפרוג של הסגולים- ומשם לעולם הנפלא הזה של הרוק המתקדם... להקה אהובה? אם אפשר להגדיר את זה... אז זה כנראה ג'טרו טול... די לא סובל מטאל, ושומע רוק מתקדם כבד (או כל מה שמייצרים היום) רק במקרים נדירים... NP - Genesis -Dancing with the Moonlit Knight

the band member

New member
חובב פרוג מאילת?!

זהה את עצמך!

MajorWinters

New member
אני מזהה את עצמי../images/Emo19.gif

אתה לא תזהה אותי... בן 17, מאלון (יא)... ראיתי אותך מופיע לפני שנה... אתה יודע לנגן. למה לא הופעת בערב האחרון?

meandmeandme

New member
Birdsongs of the Mesozoic*

חשוב לכתוב את זה נכון אם רוצים למצוא משהו באינטרנט.
גם כן Thinking Plague ואנגלגארד באנגלית זה: Anglagard

מורנא007

New member
יש הרבה להקות "חדשות"

כאשר חדש בפרוג הוא מה שנוצר מסוף שנות ה- 80 עד ימינו. להל"ן להקות (בנוסף על מה שהמליצו קודם): Ars Nova White Willow Echolyn Glass Hammer Djam Karet Transatlantic Tantra Lien, Annbjørg

RamiSun

New member
Tantra ? לא מכיר...ספר לנו

אשמח לקבל פרטים... מה הסגנון?

מורנא007

New member
פרוג לאטיני-פורטוגזי

עם השפעות יס וג'נסיס. הוציאו אלבומים בסוף שנות ה- 70 וראשית ה- 80, חזרו לפיעילות בשנים האחרונות והוציאו אלבום נוסף ב 2002

RamiSun

New member
המלצותי

Kaipa Marillion The Flower Kings Spock's Beard Transatlantic פרוג מטאל... Pain Of Salvatoin LTE Andromeda Ark A.C.T בהצלחה...

dimfo

New member
ובעצם

המלצת בערך על כל מי שמשתתף בטראנסאטלאנטיק בלהקות הבית שלו.

למעלה