היי אני חדש....

היי אני חדש....

ואני מת על נירוונה ולהקות כמו,לד זפלין,דורס,פינק פלויד, רובים ושושנים,רד הוט צילי פפרס והרשימה עוד ארוכה.....

made in china

New member
חתיכת להקות איכותיות יש לך../images/Emo98.gif

ברוך הבא לפורום נירוונה, ותהיה בטוח שתהיה לך השתלבות מהירה פה

FlamMAble

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo13.gif

ואני מזכירה!! יום חמישי יומולדת לפורום!!!

P o l l y

New member
חחח.. "רובים ושושנים".. :)

למה שלא תגיד "שלווה אילעית" במקום נירוונה??? סתם סתם.. אני קצת דפוקה, אבל ברוך הבא! =) ורק שתדע- אני חתולה.

P o l l y

New member
אההההההה... כמעט שכחתי

מאיפה אתה? בן כמה? מה אתה אוהב לעשות בחיים??? פרטים פרטים!!!

Light WaVe

New member
וולקאם!../images/Emo65.gif

(..."אמרה החדשה.") מכל מה שציינת אני אוהבת רק את רד הוט ואת נירוונה (אז מה אני עושה כאן? טחח) אבל... וולקאם, בכל מקרה!

נצלש צריכה עזרה דחוף!.

כפי שסיפרתי קודם אני עושה עבודה על מנהיגים בלה בלה בלה בחרתי את נירוונה ואני צריכה לנתח את האופי של קורט כי הוא יאענו מנהיג הלהקה. לא משנה אם זה נכון או לא. אני לא בדיוק יודעת על האופי שלו (אני שומעת את המוזיקה לא מנתחת לו תאופי). חיפשתי בכל מיני אתרים וכתוב לי דברים שאני כבר יודעת. אתם חייבים לעזור לי.! ספרו לי על התכונות שלו פנימי וחיצוני. תסבירו לי ובלה בלה בלה. כל עזרה תתקבל בברכה!. תעשו צדקה ותעזרו לי (זה למחר!).

אני אנסה...

קורט קוביין ילד בלונדיני ותכול עיניים שנראה כמו מלאך אשר גדל בחורים נידחים ופשוטים וסבל מילדות קשה עבורו היווה עבור דור הX של תחילת שנות ה90' מנהיג ומודל . באותם ימים לא ניתן ביטוי חופשי לקול אותם נערים ונערות פשוטים , שגרים במקומות נידחים ולובשים פלנל במוזיקה . קורט אחד ממנהיגי מהפכת הגראנג' (ראה ערך) נתן מענה לבני הנוער כאשר אמר את דבריהם וצעק את קולם... ההתאהבות הייתה במבט ראשון ובין לילה הפך קורט ולהקתו נירוונה לכוכבי-על בעבקבות הלהיט סמלס לייק טין ספירט ששוחר בשנת 91'. ואכן , רוח הנערים ששרה בקורט וחבריו ללהקה קסמה ללב הנערים ובמשך כ4-5 שנים תמימות כיכבו נירוונה ושאר להקות גראנג' במצעדי המכירות והמוסיקה. קורט כאחד שעבר ילדות קשה עורר את רגש ההזדהות אצל ילדים רבים אשר גם הם כמו קורט סבלו מהורים גרושים או מנידוי חברתי... הקריזמה שנטפה ממנו , רגש ההזדהות שעורר , ורוח הנערים ששרה אצלו הפכה אותו באותם ימים למנהיג מוזיקלי של נוער שנות ה90', בעזרת מוסיקה דגולה ואמיתית הפך קורט קוביין לסמל של פריצה ומרד אמיתי וטשטש את גבולות המיינסטרים והאלנטרטיב. טוב זה קצר למדי , אבל זה מה שיש באמתחתי כרגע ובכלל קשה לנתח את האופי של קורט... מקווה שעזרתי גם עם קמעה.

למעלה