היי אני חדש רק רציתי להגיד שיש לכם אחלה פורום
ש שלמונזה New member 24/2/03 #2 תתחדש! כמו כל החדשים פה גם אתה צריך לדרג את 5 השירים האהובים שלך של משינה. חוץ מזה שם וגיל לא יזיקו, מיקום חובה על מנת לגלות איזה אזור שולט בפורום (המרכז או קרית אתא...) ENJOY
תתחדש! כמו כל החדשים פה גם אתה צריך לדרג את 5 השירים האהובים שלך של משינה. חוץ מזה שם וגיל לא יזיקו, מיקום חובה על מנת לגלות איזה אזור שולט בפורום (המרכז או קרית אתא...) ENJOY
ל לירון פ New member 24/2/03 #5 אגב, מה המאזן בינתיים? מה הערים המובילו וכמה יש להם? בהרצליה למשל יש 3 לפי מה שאני יודע יש אותי, את venom17 ואת הכל התחיל בנאצר.
אגב, מה המאזן בינתיים? מה הערים המובילו וכמה יש להם? בהרצליה למשל יש 3 לפי מה שאני יודע יש אותי, את venom17 ואת הכל התחיל בנאצר.
א אסף הירשברג New member 25/2/03 #8 רשימה מסודרת אין, אבל טוב שיש ארכיון. שם מאופסן לו ענף בו ממש ממש רצינו לעשות מפגש של חברי הפורום ופרסנו אפשרויות - מדן ועד אילת, קפריסין, פירנצה ואפילו הונג קונג המרכז שולט אם ירושלים וגוש דן ביחד זה מרכז. קישור מצורף.
רשימה מסודרת אין, אבל טוב שיש ארכיון. שם מאופסן לו ענף בו ממש ממש רצינו לעשות מפגש של חברי הפורום ופרסנו אפשרויות - מדן ועד אילת, קפריסין, פירנצה ואפילו הונג קונג המרכז שולט אם ירושלים וגוש דן ביחד זה מרכז. קישור מצורף.
מ משינה בדם New member 25/2/03 #9 כן אבל הצתרפו מלא חדשים.... אפשר לעשות עץ חדש לזה ולהעביר את זה לנושאים שזזים למעלה
M mrioshi New member 25/2/03 #10 אני משנה את הונג קונג במיקום חדש למפגש פורום קטמנדו וכדי שלא תגידו "אין זמן" אני נותן תאריך-פסח.... אה, ד"א 23 איזור נתניה
אני משנה את הונג קונג במיקום חדש למפגש פורום קטמנדו וכדי שלא תגידו "אין זמן" אני נותן תאריך-פסח.... אה, ד"א 23 איזור נתניה
א אסף הירשברג New member 25/2/03 #11 אני לא יודע למה אבל הונג קונג נשמעת יותר אטרקטיבית. מתי אתה חוזר לאיזור נתניה? אבל באמת - אם רוצים לעשות מפגש בניכר אני מציע את מנהטן. אבל בקיץ.
אני לא יודע למה אבל הונג קונג נשמעת יותר אטרקטיבית. מתי אתה חוזר לאיזור נתניה? אבל באמת - אם רוצים לעשות מפגש בניכר אני מציע את מנהטן. אבל בקיץ.
ל לירון פ New member 25/2/03 #12 קטמנדו ישבתי בביתו שמעתי סיפורים על קטמנדו ושתי אוזניו התיכונות לפתע התגמדו