היי אני חדש

היי אני חדש

אני מעוצבן כי השיר של כריסטינה דירטי הוא מצליח בהרבה מכל השירים של בריטני שהוציאה מהאלבום britney באמריקה היא נכנסה ישר למקום 3 (לא מדבר על בילבורד) אנגליה מקום 1 אוסטרליה מקום 5 גרמניה מקום 4 והיא בטח עוד תעלה בריטני עם השיר בויז ורוק אנ רול היא הגיעה רק למקום 5 באנגליה ולא נדבר על גרמניה ואוסטרליה

TetiBETTY

New member
זה בגלל שזה השיר

הראשון שהיא הוציאה אחרי מלא זמן,וכולם כבר "התגעגעו" אליה.... אבל דאגה חבר- כשבריטני תוציא את הסינגל הראשון מהדיסק החדש. אז נאמר: "
מי ש
אחרון..."

i4britney

New member
dirrty לא מצליח עד כדי כך...

תקשיב אתה לא צריך להיות מעוצבן , dirrty אמנם מצליח אבל לא כמו כל שאר השירים של בריטני תעשה את ההשוואה, נכון באנגליה הוא הגיע היישר למקום הראשון לעומת im a slave 4u שהגיע רק למקום ה-3 אבל אתה מדבר על המצעד האמריקאי לא הבילבורד שהוא לא קובע מה שמשודר ב-mtv זה מה שהצופים בוחרים dirrty הגיע בבילבורד למקום 48 בלבד לעומת im a slave 4u שהגיע למקום 26 וחוץ מזה תראה את boys הוא הצליח בהמון מדינות בעולם אם אתה רואה את המצעד העולמי שמשודר ביום חמישי בשעה 20:00 ב-mtv ועוד משהו האלבום של כריסטינה אגילרה באגנליה נכנס רק למקום 19 וירד ישר למקום 29 ובטח הוא ימשיך לרדת. וחוץ מזה אתה יודע איך i love rock n roll הצליח בארצות באירופה יש מלא מדינות שהוא נכנס אליהם למקומות הראשונים עם אתה מכיר אתרים שונים על בריטני בעולם והוא הצליח במיוחד באסייה , ו boys אין בכלל מה לדבר הוא השיר הכי מצליח של בריטני מהאלבום הזה הוא נכנס היישר לבילבורד (היפ הופ) למקום 7 ונשאר שם בפיסגה מספר חודשים חוץ מזה אם אתה רואה את המצעד האירופאי תיווכח לדעת שכל השירים של בריטני נכנסו לעשייריה הראשונה ואף שלושה מהם כבשו את השלישייה הראשונה וחוץ מזה האלבום britney מאוד הצליח בארה"ב הוא נכנס היישר למקום ה-1 בבילבורד מה שלכריסטינה אגילרה אני לא חושב שהוא נכנס וחוץ מזה עם אתה רואה את התוכנית ה-"מקרר" שמשודרת כל יום שישי ב-mtv תראה שboys נכנס היישר למקום ה-1 שם בבחירת הצופים וגם i love rcok n roll היה מקום 1 שם , בקיצור השירים (והקליפים) שבאלבום האחרון של בריטני מאוד מאוד הצליחו בכל רחבי העולם יותר משני האלבומים הקודמים שלה (הצליחו מאוד במכירות) אז אין לך כל כך מה להתעצבן ותחכה ותראה כשבריטני תחזור עם האלבום החדש שלה היא תצליח יותר מכריסטינה.

PumpkinPie

New member
אתה צודק אבל...

אם תסתכל בגדול על ההצלחה של בריטני כל השנים, ועל ההצלחה של כריסטינה תוכל לראות הבדל משמעותי אני לא חושבת שכריסטינה תוכל אי פעם להגיע למעמד של בריטני, אין לך מה לדאוג.

i4britney

New member
כריסטינה...

אמרתי לך אתה יכול להשאר רגוע אמנם כריסטינה אגילרה חזרה עכשיו עם דיסק ושירים טובים אבל חכה שבריטני תחזור וחוץ מזה כריסטינה אגילרה איבדה הרבה מעריצים והצלחה בגלל התדמית החדשה שלה , כל צעד של בריטני היא תנסה לשחזר ולעשות אותו יותר טוב אבל מקורי תמיד נשאר מקורי. מקווה שהבנת!!!

../images/Emo31.gifchristina go downnnnnn!!

קודם כל כריסטינה בחיים לא תגיע לרמה של בריטני מכיוון שלבריטני יש מלא קליפים ולכריסטינה אני לא רוצה אפילו לספור!! לכריסטינה יש אולי דיסק חדש אבל אם לא שמעת גם בריטני עובדת על דיסק חדש אז אני מחכה לקליפ החדש של בריטני ואני בטוחה שהוא יעקוף את הקליפ של כריסטינה DIRTY, אז לא לדאוג למה זה רק הצלחה חולפת מה שיש לכריסטינה. SO CHRISTINA GO DOWN, AND BRITNEY GO UPֱֱֱ

למעלה