היי אני חדש!

יאקומו

New member
איך את יכולה לדעת איך אני נראית,

אם את לא רואה אותי בכלל??? *מוציאה לשון*

יאקומו

New member
אה! פשוט

תכנסי לקישורים בפורום (הזה... פורום דיג´ימון-תפוז) ותיכנסי לדיג´ימון-קידס, הוא יגיד לך שהם שינו כתובת, תיכנסי לכתובת החדשה, ותתכתבי גם שם! נורא כיף שם!

duskmon

New member
שאת לא

ראנמון!וכבר עבר איזה מילניום מאז שהבטחת את הקטע אז תשלחי לי אותו בפרטי

יאקומו

New member
מתי אמרתי לך שאני לא ריינמון???

כרגע אמרתי שאני כן! ו"פרטי"?! לדיג´ימון קידס יש פרטי?! למה לא אמרת?! מזמן הייתי שולחת! אוף, הייתי אמורה לצאת, אבל עכשיו הכנסת אותי ללחץ אם שיקרתי לך בלי כוונה...

duskmon

New member
בקידס אין פרטי

פה בהודעות הפרטיות,שיש למעלה.וגם שאלתי אותך אם את רשומה בגופ כי משם כל הזמן נכנסתי אז שאלתי אם את רשומה שם אבל לא משנה

יאקומו

New member
אני אמרתי

שאני לא רשומה בשום פורום אחר, והתכוונתי לפורום מאתר של דיג´ימון נטוורק/וורלד/פרויינטר/דארק וידה וידה וידה.... בקיצור: הפורום הראשון שראיתי של דיג´ימון הוא זה *מצביעה על דיג´ימון-תפוז, אבל אני גם מאוד אוהבת את דיג´ימון קידס, וחוץ ממנו אני לא בשום מקום אחר!!!

Digi Lista

New member
כמה הודעות לא חיוניות...

הודעות צ´אט של "היי,מה המצב?מה קורה?מה נשמע?" יש כאן בשפע אבל יש כאן גם תזכורת לאתרי דיג´ימון ולפורומים(רמז...)שונים אז קצת קשה לי למחוק(מבחינה הגיונית...),יאקומו טוב שחזרת מקווה שנהנית ואמממ...בעיקר בגלל שחזרת אני לא אמחוק את הודעות הצ´אט(תשתדלו להמעיט בהן...)

duskmon

New member
טוב יאקומו..

תשלחי לי את הסרטון אני אתחיל לבכות,הבטחת לי אותו לפני שנים!

יאקומו

New member
טוב, אני אנסה... שוב...

רק תגיד לי מסר אישי שוב מה האי-מייל שלך... שכחתי, ואני לא מוצאת אותו בדיג´ימון קידס!

למעלה