היי אני חדש!

Digi Lista

New member
ברוך הבא!../images/Emo98.gif

אני מקווה שתשתלב,תהנה ותרגיש כמו ב
!(אתה מוזמן לפנות אליי בכול הצעה,הערה,בקשה,רעיון...)
נ.ב. דיג´ימון נטוורק נסגר?רציתי להיכנס אליו והוא לא עולה לי(רציתי לראות מידע כולשהו שקראתי כדי שאני אדע אם אני צודקת,ואז תיכננתי לכתוב משהו ענק על זה,אבל זה יאלץ לחכות).

גילמון

New member
כן הוא נסגר...

מה לעשות היה רשום בפורומים שלהם (הפורומים פועלים! boards.digimonetwork.co.il) שטואי סגרו את האתר בגלל תכנים לא חוקיים...

burhtk1

New member
נכון הוא ניסגר אבל...

דיג´ימונטוורק נסגר לפני יומיים אבל יש סיכוי שהוא יחזור אם לא ישימו דברים לא חוקיים באתר...

yamato ishida

New member
דיג´ימון נט וורק יחזור...

חברה שלי חברה של המנהל של האתר.. וגם... זה היה כתוב בפורומים...

burhtk1

New member
חחחחחחחח

אופססס... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

duskmon

New member
תודה

תודה רבה אם כולם יצביעו אז אני הולך להביא הרבה דברים

יאקומו

New member
הצבעתי!

והיי! חזרתי מנסיעה אתמול בערב, ובגלל זה אתמול לא הייתי כל היום...
... דאסקאמון- אתה לא גראולמון מהפורומים של דיג´ימון קידס???

יאקומו

New member
טוב, סיימתי לקרוא את ההודעות

שהיו כאן בזמן שאני הייתי בנסיעה... טבריה למי שרוצה לדעת... והיי הילה! החברה הראשונה מהפורום שאני שומעת ממנה אחרי שחזרתי! מה יש לי?!

יאקומו

New member
טוב, כי אני

גם חברה שם... אולי הרמז הזה יזכיר לך מי אני: הבטחתי לך סירטון מצונזר... (שפה הביאו לי אותו
)

למעלה