היי אני חדש :)

Apoli

New member
היי אני חדש :)

שלום שוב, קוראים לי אבי והחלטתי להרשם לפורום, אני אוהד דיבוב ובזמן הפנוי אני מדבב לעצמי סדרות. בינתיים אין לי מיקרפן אז אין לי דרך להביא לכם דוגמא (כל הקטעים שהקלטתי נמחקו לי שהחלפתי מחשב). אשמח להכיר כאן אנשים. שבת שלום לכולם :).

Hawkgirl

New member
אהלן וסאהלן~

אני רותם, בת 22~ עברתי קורס באולפני נ.ל.ס לפני כמה שנים טובות~ אני יותר בקטע של פאנסונג מאשר פאנדאב אבל רק כי קל יותר לערוך שיר מאשר קטע דיבוב ואני חתיכת פדלע~ פפפ.... תוכל לשמוע דברים שלי ביוטוב~ http://www.youtube.com/user/MusashiChan3 בן כמה אתה...? אשמח אם באמת תשיג מיקרופון שנוכל לשמוע אותך ולהעיר הערות 3: ברוך הבא~

YoakeChan

New member
ברוך הבא לפורומנו הצנוע D:

שמי שחר, בת 15 וחצי ^_^ עברתי קורס בנ.ל.ס לפני כשנה בערך, ויצא לי לדבב כמה תפקידים ראשיים בהופ בעיקר XD נשמח לשמוע אותך מדבב כשתשיג מיקרופון :] ויש לי גם שאלות לחדשים (בוחע!): 1. האם אתה מתכוון לקחת את הדיבוב ברצינות, כלומר לעבור קורס ולנסות לעבוד, או שזה רק תחביב בשבילך? 2. איזה קטעים דיבבת בעבר? (לפני שהחליפו את המחשב שלך) 3. כמו שרותם אמרה, בן כמה אתה? ספר קצת יותר על עצמך XD

Hawkgirl

New member
מה את מצטנעת?!

היא גם דיבבה את הפנדה בסרט "פנדה קטן גדול" שעכשיו בקולנוע! #&%$#&%$

Apoli

New member
תגובה לשניכם (רותם ושחר)

קודם כל נעים להכיר, אני בן 15 (בקרוב 15 וחצי חח), אנסה להשיג בקרוב מיקרפון כדי להשמיע לכם קטעים. (אלה השאלות של רותם). השאלות של שחר: 1. גם וגם, אני בקרוב אנסה להתקשר לאחד האולפנים כדי לעשות קורס לדיבוב, זה באמצע (זה לא רק תחביב כי אני אנסה בזמן הפנוי שלי לקחת את זה ברצינות וגם בגלל הבית ספר אין זמן לעבור קורס). 2. בעיקר קטעים באנימות מוכרות כמו שירים ואיזה 10-20 פרקים בכל אנימה (נארוטו, בליץ', ריבורן, וואן פיס, רנמה וחצי וכדומה), בקרוב אני גם אנסה בדברים שהם לא אנימות (כגון פיניאס ופרב וכאלה). 3. הגיל למעלה, אני ידעתי שאני ארצה לעסוק בדיבוב כבר מגיל 6 שראיתי סדרות בערוץ הילדים ובהופ, וזהו.. אם יש לכם שאלות נוספות אשמח לענות :).

YoakeChan

New member
בקשר לקורס

באמת עדיף לך לעבור קורס בחופש כלשהו, יש הרבה פחות לחץ והרבה יותר כיף, וכמובן יש זמן להתאמן בבית :] ובנושא אחר - אנימה! איזה יופי, עוד אוהב אנימה ^_^ כמה זמן אתה כבר מתעסק בדיבובים שהספקת לדבב כל כך הרבה?

Apoli

New member
בקשר לזמן

אני מדבב כבר לפחות 4-5 שנים (עד לאחרונה היה לי מיקרפון אבל הוא הפסיק לעבוד והלך לעולמו) במחשב אז הספקתי בחופשים וגם בימים שלא היו לי הרבה שיעורי בית, חוץ מזה שאני מזה אוהב אנימות אז זה לא קשה למצוא את הזמן לעשות מה שאתה אוהב :).

YoakeChan

New member
וואו! חמש שנים?!?!

זה... זה... וואו!! OםO אני שמחה בשבילך שאתה תמיד מצליח למצוא זמן למה שאתה אוהב :) תמשיך להתאמן!!!

Miss dub

New member
ברוך הבא אבי

באמת הכי נוח לעבור קורס שיש זמן, ובגילך בחופש. מקווה שתהנה מהגלישה בפורום, ושתשתתף בפאנדאבים

edden7

New member
ברוך הבא!

שלום אבי, אני עדן בת 15.7 מפ"ת,וגם אני לא עברתי קורס, ובקשר לפאנדאבים שלי -לא כדאי לדבר על זה......

barak97

New member
שלום אבי!

קוראים לי ברק, בן 14 וכבר שנתיים בתחום
ברוך הבא

למעלה