היי אני חדש

S i M a N

New member
היי אני חדש ../images/Emo60.gif

1.) אני צופה קבוע של הסדרה החיים על פי וואי 2.) מילות השיר (המלא): צלם לי את האף צלם אותו לפוסטר לקק ת'עדשה זו זכוכית קדושה צלם את הזנב צלם אותו לקלוז אפ תשים אותו בפונט ילדה של פולווט -||- פלאש פלאש סטייל פלאש פלאש סקסי ליידי פלאש פלאש יובידו פלאש פלאש אוי איי לייק איט פלאש פלאש קלאווווו פלאש פלאש קט רדי פלאש פלאש זידו רוקנרול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צלם לי את האף צלם אותו לפוסטר לקק ת'עדשה זו זכוכית קדושה צלם את הזנב נוצץ לי על הבטן נוצץ לי כל הגוף אני מטוס חטוף!!! פלאש פלאש........... אני....... ? מתוך הפוסטר ? כיף חיים ?... עושה בעיות כתוב לי על המצח רוצה לטעום הכל קוראים לי רוקנרול!!! פלאש פלאש........

אתה מושעה מהפורום

אני האדמין. לא ניתן לפרסם תרגום לשיר. אם ברצונך לחזור לפורום שלח מסר לי ולצוות ההנהלה.

רק אני מאשר בקשות כאלה ../images/Emo150.gif

אני השריף ושלומי הסגן שלי. כולי תקווה שאף אחד לא יחשוב לבצע את מה שבשיר של בוב מארלי ( גירסת חידוש בביצוע אריק קלפטון ).

Hen m

New member
../images/Emo6.gif אני הנשיא...לא צריך בחירות..

עליתי בצורה דקטטורית, מישהו מעז לדבר?.. יופי, עוד שאלות על שיר הפתיחה ואני שולח אליכם את השריף והסגן
.

Hen m

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif מה זה אמור להיות? וגם

קט רדיי? אולי זה גט רדיי? יובידוו? יוו'ל בי דאר אולי?

KatyRose

New member
והפירוש:

פונט- פרונט פולווט- פולורואיד יובידו- יול בי דר קלאאאוווו- COME קט רדי- גט רדי אני... בוכה מתוך הפוסטר.. צרות זה כיף חיים.. צרות על עקבים

Hen m

New member
L../images/Emo6.gifL כמו שהפחדנו את המנהלים?

איפה הם? חחחחחחחחחחחחחחחחח....נראה לי שהם לא יודעים שהם בכלל המנהלים של הפורום..

חח כן מסכן הוא שלח לי מסר לפרטי

אמרתי לו שזה בצחוק. וואי איזה קודקוד אני הוא האמין לי!! אין אין אני אמין0.

למעלה