היי אני חדש
C ComplicatedCutie New member 22/10/07 #2 כן , אנחנו יודעים ../images/Emo3.gif ברוך הבא לפורום. ותציג את עצמך וגם פעם הבאה אל תפתח הודעות חדשות ... תלמד ל- (לנצל שירשור). סליחה שאני ככה , אבל ראיתי את ההודעות שלך... ואתה חייב ללמוד את החוקים שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה
כן , אנחנו יודעים ../images/Emo3.gif ברוך הבא לפורום. ותציג את עצמך וגם פעם הבאה אל תפתח הודעות חדשות ... תלמד ל- (לנצל שירשור). סליחה שאני ככה , אבל ראיתי את ההודעות שלך... ואתה חייב ללמוד את החוקים שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה
B ben10100 New member 22/10/07 #3 היי..[= קוראים לי בן ואני בן 13 משיכון דן תל אביב. מעריץ שרוף של השמינייה לשעבר ובקרוב גם של האי. אור לי לפרם את האתר שלי....אבל יש לי אתר על האי....אתר ממש מושקע.. אפשר פשוט לרשום בגוגל "האי אתר רשמי" והראשון שמופיע זה שלי..
היי..[= קוראים לי בן ואני בן 13 משיכון דן תל אביב. מעריץ שרוף של השמינייה לשעבר ובקרוב גם של האי. אור לי לפרם את האתר שלי....אבל יש לי אתר על האי....אתר ממש מושקע.. אפשר פשוט לרשום בגוגל "האי אתר רשמי" והראשון שמופיע זה שלי..
C ComplicatedCutie New member 22/10/07 #6 מותר לך לפרסם את האתר אבל תנצל"ש... אל תפתח על כל דבר קטן הודעה. מה האתר שלך ראשון בגוגל ? אולי שילמת להם כדי שתופיע ראשון
מותר לך לפרסם את האתר אבל תנצל"ש... אל תפתח על כל דבר קטן הודעה. מה האתר שלך ראשון בגוגל ? אולי שילמת להם כדי שתופיע ראשון
O or19951 New member 23/10/07 #9 גם שלי ראשון בגוגל וגיליתי את זה בטעות../images/Emo163.gif חיפשתי מנהל לאתר שלי ואמרו לי שמצאו אותו ראשון בגוגל... זה היה הזוייי כי לא שילמתי להם ולא כלום...
גם שלי ראשון בגוגל וגיליתי את זה בטעות../images/Emo163.gif חיפשתי מנהל לאתר שלי ואמרו לי שמצאו אותו ראשון בגוגל... זה היה הזוייי כי לא שילמתי להם ולא כלום...
C ComplicatedCutie New member 24/10/07 #12 מעניין ... אז אולי בגלל שאתם מפיצים את הכתובת של האתרים שלכם כ"כ הרבה אז פשוט נכנסים... ולכן אולי אתם במקום הראשון של החיפוש בגוגל
מעניין ... אז אולי בגלל שאתם מפיצים את הכתובת של האתרים שלכם כ"כ הרבה אז פשוט נכנסים... ולכן אולי אתם במקום הראשון של החיפוש בגוגל
O onn11 New member 24/10/07 #10 ../images/Emo66.gif ברוך הבא! ../images/Emo24.gif און, 13.5 מהשרון הצפוני. השתלבות נעימה! און.