היי אני חדש
ו..

HaDaRoSh

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מרי מטורפת
מרי רוצה מכות
מביאה תמונה מושלמת
של מושלמת
הדר מתה
אומרת שלום
נעים להכיר

mary17

New member
נכוןןןןןןןןן../images/Emo45.gifחחח פרח מזכרוני../images/Emo41.gif

יואו מרי תודה נשמהההההההההההההההההה

וואי תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה זה את צילמת את זהההה??????? וחבל שזה קטן :\ תגידי יש לך אולי מסנגר או אייס שתוכלי לשלוח לי בגודל רגיל? וגם שנדבר וזה... זה שלי אייס- 315508510 מסן- [email protected]

אאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

יעל שרונייי
כפרעליה
מושלמת שלייייייי
אני מתה עליההההההההההההההההה

הייתי בהצגה שלהההה ../images/Emo99.gif אבל מזמן

היא מזה חמודהה..! חח ואיזה הצגה יפההה............ חח גם הצטלמתי איתה אחרכך... אבל זה לא מצלמה דיגיטלית אז אין לי תתמונה במחשב...חח אבל יש לי אותה ממוסגרת תלויה על הקיר כי הערצתי אותה.... אבל עכשיו כבר לא......

הופההההה איזה טעם טובבבבב../images/Emo99.gif

ברוכה הבאה
אךךךךךךך מיכאלההההה
אם אהבת ואוהבת מיכאלה למה את לא בפורומיכאלה
?! הוא אחלה פורוםםםםםםםםםםםםםםםםם(אני שםםםםם ואני יודעת חחח) ואפרת כהןןןןןןןןןןןןןןן אאאאאאאאאאאאאאאאא שלמותתתתתת
(
)

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא כתב שהוא בן ומיד כתבת לו "ברוכה הבאה"
סתם הייתי חייבת

HaDaRoSh

New member
ברןך הבא ../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

משחק החיים שליט
סימס