היי אני חדש!

tApEt57

New member
היי אני חדש! ../images/Emo13.gif

מקווה להשתלב טאני מאוד אוהב את לינקין פארק ואת המוזיקה שהם עושים מקווה להשתלב...

pookacha1

New member
ברוך הבא!! ../images/Emo24.gif

השתלבות מהירה! אני חן. ושמך בישראל הוא.....?

giant G

New member
שלומלום לך בחור מה קורה?

אני שי בן 16 וחצי ועדיין לא קיבלתי תמכתב שאומר לי להוציא תעודת זהות... :[ בכל מקרה תהנה פה יש פה אחלה אנשים!! ותספר קצת על עצמך!!!

giant G

New member
אוקיי יש כמה אפשרויות שחשבתי עליהם

א)הם מפגרים ב)הם שלחו לי את זה לבית אחר ג)הם מפגרים ד)אני לא נחשב אזרח מדינת ישראל :X ה)הם מפגרים ו)השכנים שלי הרימו לי את זה ז)הם מפגרים ח)אני עוד לא בן 16 וחצי ובעצם עבדו עליי... :[ ט)הם מפגרים י)מתי שהם באו לשלוח לי את המכתב הם שיחקו דג מלוח וזה שאומר דג מלוח מת אז הם נשארו בלי לזוז... יא)הם מפגרים יב)גנבו את תיבת הדואר?!?! יג)האפשרות הכי הגיונית...הם מפגרים!!!!!!!

amy lee 4 life

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי הרגת!!! אני אומרת שהאפשרות הכי מתאימה זה........................: שהם מפגרים!

®NuLy®

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"שיחקו דג מלוח" חחחחחחחחחחחחחחח וואיי זה מצחיק!!!

Lp Fairy

New member
חחחח

אני הולכת על האפשרות שאתה לא נחשב למדינת ישראל... חחח אתה רוצה לספר לנו משו?!?!? אולי אתה איזה עובד זר שמתחזה לשי..?? עליתי עלייך..:) נהה

giant G

New member
אולי הכל אפשרי... :X

אולי אני גם לא גרוזיני אולי אני צ'כוסלובקי?!?!?! :X או שיותר טוב אולי אני פאקינג אתיופי צבוע בלבן שבמקור נהג לרקוד סטפס עם יעל בר זוהר ואין לו משו טוב יותר לעשות חוץ מלהיות סתם גרוזיני מטומטם משיכון י"ב... XDXDXD

amy lee 4 life

New member
חחחחחחחחחחחחח

אני אומרת שאתה אתיופי צבוע בלבן ושרקדת עם יעל בר זוהר סטפס...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי הרגת אותי

giant G

New member
חשבתי על עוד כמה אפשרויות (לא חשבתי

זה יצא לי לבד...) אולי אני בעצם זמר סרנדות טוריק שמנסה להתפרנס ע"י מחירת עוגיות בראוניס לספר של עלובי החיים... :X או שאני בעצם שימעון פרס הלוזר שיום אחד החליט שהוא לוזר והוא בורח מהדמות שלו פעם והפך להיות שי בוזששקגכלחקרןוזלחשמצזבהנוילי או שאני בעצם פטיש סורי שהחליט לגדל גוף או שאני גלגול של מוצארט (לא יודע למה סתם בא לי הוא מאגניב :X ) או שמתי שכרתו עצים אני הייתי שמה ונאבדתי ואפחד לא מחפש אותי... אלה רק כמה מהאפשרויות... או כמו תמיד הם סתם מפגרים...

®NuLy®

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי!!! "שי בוזששקגכלחקרןוזלחשמצזבהנוילי"

SAMAR

New member
אימפריה!!!!

עימי הסליחה אם הזכרתי למישו שיעור היסטוריה.... יש! אתה אימפריה!!!!

Lp Fairy

New member
וולקאם..:)

אני רעות 16 ו7 חודשים שבוע ויום..:) השתלבות מהנה..? חחחח

למעלה