היי אני חדש!

DAN1EL

New member
היי אני חדש! ../images/Emo13.gif

אני חולה על היהודים, ואתמול הייתי בהופעה ב"רוקדים עצמאות" בנתניה, זה לא "רוק עצמאות" זה הופעה אחרת. היה ממש אחלה, היהודים פשוט ענקים! רק חבל שזה היה קצר, בערך 8 שירים! חחח ב"ג'קי" צרחתי את המילים פשוט! הם פתחו עם "עוד ארון אחד" , האמת לא היה משהו הביצוע. ב"לא קל" כולם התרגשו, היה מדהים. את השירים מ"פחד מוות" אני פחות אוהב והם שרו בעיקר אותם אבל עדיין היה ע-נ-ק! אולי אני הולך לאחת ההופעות החודש. שמעתי שהיהודים הופיעו אתמול ב-4 הופעות שונות. (סאבלימינל הופיע בשש בערך). סאבילמינל האלה ממש מתלהבים מעצמם. הם חושבים את עצמם כאילו מי הם. הם באים בגישה של "העולם שייך לנו כי עשינו קרבי וכולם על הזין". הם מנסים להיות מי שהם לא, הם בפוזה אחת גדולה, שירגעו כי הם לא משהו בכלל. נקודת האור היחידה בהופעה שלהם הייתה סיוון, שמתארחת ברוב השירים שלהם. הבחורה הזאת פשוט מוכשרת בטירוף! שימו לב אליה!

MaD Kid

New member
סתם שתדע

סאבלימינל או קובי...בשמו האמיתי בכלל לא היה בקרבי היה לו פרופיל חמישים ומשהו

DAN1EL

New member
כן אני יודע

אבל הצל היה. הרי הוא "כל כך חם שהקהל בא עם מקדם הגנה".... שיו הם כל כך מגוחכים....בעעע

הייי גם אני חדש!!!

אז ככה אני הייתי ברוק עצמאות וגם שם היהודים וסאבלימינל היו והיהודים דפקו הופעה והיה פוגו בןזונה יצאתי כחול איזה אחד עבר שם וחילק בוקסים... סאבלימינל דווקא היה הכי נפילה מכל הדברים שהיה שם אה ואסור לשכוח את הדורבנים כאלה משעממים אסור לתת להם להופיע!!! אה ומישהו מכיר משהו דיאליזה??? הם היו ראשונים והיה ממש נחמד..

Danihell1

New member
שלום... גם אני חדשה..../images/Emo8.gif

הייתי גם ברוק עצמאות, וההופעה של היהודים הייתה ממשששששששששש טובה!!! אני וחברות שלי הלכנו קדימה ומזה נמחצנו שם אז אחרי כמה זמן התחלנו ללכת קצת אחורה, אבל היה כזה כיף........ וסאבלימינל היה כזה גרוע, כרגיל, לא שציפיתי למשהו..אבל, לעזאזל, לא חשבתי שכולם יקומו בהופעה שלו! חשבתי שאני וחברים שלי היינו היחידים שישבנו והתבאסנו... אהה דרך אגב, אתם יודעים כבר כמה עולה כרטיס להופעה בכפר מנחם? אני מתה ללכת...

איזה היחידים.....

אנחנו הלכנו לקנות אוכל בסאבלימינל :) קלטתם שמכרו בקבוקים של מים מהברז בעשר שקל?!?!

Danihell1

New member
וואלה? איזה זונות... בכלל, לא הבנתי

מה הקטע של הפתקים הכחולים האלה...למה אי אפשר לקנות נורמלי? וגם המוכר האידיוט הזה שם, אמרתי לו שיביא לי עם הפקק והוא הביא בלי... אממ למי ששאל איפה זה כפר מנחם, זה ליד קריית גת- קריית מלאכי... מישהו בא??

RBRB

New member
ליד קרית-גת???

אני משם! אבל איפה זה לעזעזל? איך מגיעים? כמה עולה? משהו? פרטים?

זה לא כולכך קרוב לשם

אבל... ממשיכים לכיוון צפון מקרית גת... מגיעים לצומת מסמיה.. פונים ימינה לכיוון ירושלים ממשיכים אם הכביש משהו כמו 5-10 דקות ויש שלט "כפר מנחם" זה שם

made in china

New member
כן, הם היו טובים...!

השיר השלישי שהם שרו, נדמה לי, זה עם ה"מיכאל זה שם יפה" או משהו, איך הוא נקרא? הדורבנים מזכירים לי את הבי ג'יז, אם מישהו מכיר את האנשים המזוקנים עם הקול הנשי

keinan4

New member
בקשר לסאבלימינל:

הוא באמת לא היה בקרבי והוא היה עם אחותי בקריה .... והיא קוראת לו קובי שימעוני המשלשל ..... ( היא טוענת שכל הזמן הוא היה צריך לשלשל... חחח נכון מצחיק ????)

ענבר D

New member
../images/Emo41.gifחדשה../images/Emo41.gif

היי, קוראים לי ענבר, בת 17 (באוגוסט), גרה במרכז ומקווה להישתמע פעמים קרובות. ואיך אפשר לשכוח- היהודים שולטים!!!

למעלה