היי, אני חדש פה.

רגלי

New member
היי, אני חדש פה.

איכפת לכם אם אני אצטרף? אתם נראים לי אנשים נחמדים.

בטח שאכפת לנו! מי הרשה לך בכלל???

סתתתתםםםםם........ ברוך הבא! ספר קצת על עצמך.

רגלי

New member
טוב

אני רועי בן 16 מרמת גן. אתה מוכן לספר לי קצת על עליכם, על הפורום?

אהבתיה

New member
היי רועי!!!!!!!! ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני מתנדבת לספר לך קצת על הפורום האינפנטילי שלנו! אז ככה..."לפני שנים רבות,בארץ רחוקה,גרה לה נסיכה ושמה..." אופס התבלבלתי עם הסיפור!!! ועכשיו יותר ברצינות...
אני מניחה שאם קראת (כמו שאמרת) את מה שהיה בפורום מזמן אתה יודע עלינו כל מיני דברים כבר (למשל שאנחנו משוגעים ושברחנו ממוסד סגור...אבל זה סתם פרט שולי) אז אם יש לך שאלות אלינו נשמח לענות! כרגע בתור מישהו חדש כאן אתה זה שצריך לענות לנו על שאלות (מה חשבת שסתם ככה נכנסים לפורום יוקרתי כמו שלנו? אנחנו אנשים איכותיים שלא תבין לא נכון!!!
) אז קדימה....מספר תעודת זהות,מספר טלפון בבית (כולל קידומת!!),תאריך לידה,השכלה,במה ההורים עובדים,מספר חשבון בנק ,כמה אחים ואחיות יש לך? איפה אתה לומד? מי החברים שלך? להיות או לא להיות זאת השאלה?! מה עשית בקיץ האחרון???? ומה לעזאזל אני עושה???
טוב לפני שאני אתחיל לכתוב פה שטויות ואז כולם יחשבו שאני משוגעת אני אנסה להיות קצת רצינית... נשמח אם תספר לנו איך התחלת לאהוב את שלמה הקושקוש (מזל טוב היום!!!!!!!
),דיסק אהוב,שיר אהוב וכדומה..... אז עוד נתראה!
מורן

רגלי

New member
שניה, בלבלת אותי

מאיפה להתחיל? את רוצה גם את מספר כרטיס האשראי של אמא? זה בסדר, היא תתן לי, אמרתי לה שזה רק בשביל הפורום, לא יעשו בזה שימוש לרעה, נכון? אז ככה: אני רועי, רמת גני בן 16, בעיקרון אמור ללמוד, אבל עשיתי לאמא שלי קצת עויתות, קצת כואבת הבטן, דמעה קטנה, כמה אנחות והיא השתכנעה להשאיר אותי בבית היום. כמה חבל! אני כל כך אוהב ללמוד! שגיא! אני כל כך מבין ללבך! לפעמים אפילו צריכים להזכיר לי לאכול צהריים, מרוב שאני כל כך עסוק באנציקלופדיות אני שוכח לאכול. אני איתך! ובדרמטיות נעבור לנושא האהוב עלי: שלמה (מזל טוף) ארצי. התחלתי לאהוב את שלמה לפני 4 שנים בערך. האמת, שדי חיבבתי את השירים שלו, גם קודם, אבל יום אחד ("קם עייף..") הייתי בחנות דיסקים עם עודף כסף והחלטתי לקנות את תרקוד, ומאז חיי השתנומהקצה אל הקצה ממש מהר נהייתי פריק גדול שלו. אני הכי אוהב את הדיסק "תרקוד" (כמובן...) ואת השיר "בגרמניה לפני המלחמה" ו"בואי ונתיר" (בעצם את כולם אני אוהב..) ואני מקווה שלא התעייפתם מה"נאום חוצה להבות" שלי. אני מקווה שתסלחו לי, זאת הפעם הראשונה שמישהו אשכרה מתעניין בי, אז הייתי חייב לשפוך את הלב. מבטיח להיות חלק בלתי נפרד מחייכם (לא תיפטרו ממני בקלות) רועי.

אהבתיה

New member
ברור שלא נעשה בו שימוש לרעה!

אנחנו אנשים טובים לא גזלנים! תראה למשל את שגיא שנתן לי יעוץ פסיכולוגי בזיל הזול וגם ניצל אותי מינית! אנחנו לא אנשים רעים!!! (מה פתאום?!?!) אז מה המספר אמרנו??? איזה מכונית הכי יקרה היום בשוק? סתם ככה לידע כללי...לא בגלל משהו מיוחד....זה לא שפתאום משום מקום יהיה לי מספר ישראכרט של מישהו ומספר חשבון בנק ואז אוכל לעשות בהם כרצוני! מה פתאום!!!!!!

שלום איש נחמד

ברוך הבא למוסד הסגור הטוב ביותר במדינה. את המספר נא לא!!! אני חוזרת, לא!!! להשאיר אצל מורן. היא ידועה כפסיכית מסוג נתש"ה, שזה נימפומנים תוקעי שלום הללויה, שזה הזן הכי מסוכן! אתה מוזמן להשאיר אותו אצל הפסיכית הראשית (זאת אני!). אני כבר אדע מה לעשות איתו... ומורן, שגיא לא ניצל אותך מינית! יש לו צרכים, את היית בסביבה, למה ציפית??? שהוא ישב בצד ולא יעשה כלום??? זה לגיטימי לחלוטין מה שהוא עשה, ועוד במחיר הכמעט חינם שהוא נתן לך?

אהבתיה

New member
רועי!

אל תקשיב לה,היא סתם מנסה לנצל אותך! לא כמוני!!!! אז בבקשה את המספר להעביר אלי ומהר...אני חייבת כסף לכל מיני אנשים...לא שזה קשור אליך חס ושלום!!! ויש גם כאלה שחייבים לי (רמז:שגיא!!!!)

ידעתי!

אסור היה להשאיר את מורן ושגיא בחדר אוכל לבד! "אנחנו רק אוכלים" "רגע, עוד לא סיימנו" "אנחנו ננקה" שטויות! אתם חיכיתם שנלך כדי שתוכלו לבצע את הזימה והתועבה הנוראית הזאת! שגיא, אני ממש בשה ונכלמת לעומתך! ממורן אני כבר לא מצפה לכלום אבל ממך? אחרי שעבדנו כל כך יפה אתמול על הפאזל החדש שאמא קנתה לך? אחרי כל סוכריות הג´לי שנתתי לך פי שניים מלאחרים? אחרי שטיפחתי אותך ככה, אתה בוגד בי????? בסדר שגיא. בסדר גמור. אני החלטתי: עד שלא תתנהג יפה ותוכיח את עצמך, ותתנצל על מעשיך, החדר עם הג´ירפות הוא של אבי!

Az_24

New member
תודה תודה תודה מורנוש...

תודה לבמאי ותודה למפיקה ותודה לסקס סמים וטל מוסרי שהביאוני עד הלום (הכוונה עד לחדר, עם הג´ירפות, כמובן...)

שכחת להודות

למרגלית צנעני, שלולא היא, בץ לא היה מתחתן עם מורן, שבגדה בו בשקט עם שבי שבכלל אוהב את נולי, שחולמת בלילה על דודו זר, ששוכב קבוע עם מוש השור, ששכב פעם עם מרגול והפך אותה לחייזר שאונס בחורים תמימים, ובגלל זה שגיא במצב קשה, והיה אמור לעבור לחדר עם הג´ירפות, רק שאז הגיחה מורן ושכבה גם איתו (ע"ע נתש"ה) ובדרך תקעה את השלום ואפשרה לך להיכנס לחדר כי שגיא בעונש. (
זה למורן...)

רגלי

New member
רגע!

מה איתי? גם אני רוצה חדר אחר! זה שאני מגיש את האוכל במזנון, זה אומר שאני צריך להיות בחדר עם ציורים של גויאבה? למה האפליה הזאת. המורה! אני דורש בתוקף העברה לחדר אחר, או שאני מתפטר מעבודתי במזנון!

אהבתיה

New member
מה קורה פה אנשים???

איך התדרדר הפורום שלנו ! התחלנו לדבר שטויות במיץ חסה!!! מה זה צריך להיות?? טוב מה אני משחקת אותה כאילו חזרתי למוטב? כולם יודעים שאני עדיין מכורה קשות....דרך אגב,שמעתי ש"חולה בנפש" ו"משוגע על כל הראש" הם חומרים מצוינים חבל על הזמן!!! רוני,אני מכחישה כל קשר לשגיא! זה שהיינו לבד בחדר אוכל לא אומר שעשינו משהו!!! והקולות ששמעת בסך הכל היו מהכאבים שלי בברך זה הכל!! כאב לי אז קצת צעקתי מה מוזר בזה??? וגם זה שהיינו שנינו ערומים לא אומר כלום! פשוט נשפך עלינו הפטל ענבים ולא רצינו שישאר כתם אז הורדנו את הבגדים כדי לשטוף אותם!! זה הכל! באמת!!!

די תפסיקו אנשים רעים!!!!

רוני, אני נשבע לך במורן, שמעולם לא נגעתי בה! שאני אבגוד בך??? מה פתאום? באמת נשפך על מורן מיץ, היא ניקתה את זה לכן הורידה את הבגדים, ובגלל שאני ג´נטלמן הורדתי גם את הבגדים שהיא לא תרגיש לא נוח. אחרי זה התחילה לכאוב לה הברך, אז היא צעקה, אז שהיא לא תרגיש לא נעים גם אני צעקתי, ובגלל שהיא חשבה שזה כזה מתוק מצידי, היא צעקה "הו, שגיא" אבל זה רק מתוך כבוד על מעשי! בבקשה אל תתני את החדר לאבי, אני מתחנן. חוץ מזה, אני שונא להלשין, אבל אתמול נכון אמרת לכולם ללכת לישון בשמונה? אז הוא לא ישן! הוא שיחק מתחת לשמיכה עם הבובה של קיפי שלו! אני לא יודע בדיוק מה הוא עשה עם קיפי מתחת לשמיכה... אבל ראיתי אותו על ארבע, עם חיוך מאוזן לאוזן, ולוחש לעצמו: "..כן...הייתי ילד רע....כן.." אז גם לו לא מגיע את החדר עם הג´ירפות! חוץ מזה, אני אוהב אותך (זה לא קשור להודעה, אבל התחשק לי לרשום.)

רגלי

New member
רגע, תעדכנו אותי

רוני ושגיא ביחד??? ואבי! לא אמרתי לך להפסיק לגנוב לי את קיפי?! אני מתקשה לישון בלי זה!

אהבתיה

New member
רועי חביבי!

זה שלא היית זה לא אומר שאתה לא צריך להשלים את החומר החסר!!! אז רק לידע כללי,רוני ושגיא הם גיבורי הטלנבולה המצליחה שלי "אהבה בפורום" ואני לא אוותר על התירגום לספרדית+צרפתית+איטלקית (כנראה,מי יודע!!): l´amour fi la forum...דרך אגב,שלמה הוא הסנדק של התינוק!! עוד פרטים??? חכה לפרק הבא!!!

אהבתיה

New member
בדיוק רוני! שגיא אומר את האמת!

רק רציתי להוסיף שכל הדברים האלה שראית מסביב היו בלונים שהתכוונו לתלות לכבודך,מנהלת יקרה שלנו...בדיוק באנו לנפח אותם בשבילך ואז את באת והרסת את כל ההפתעה!!! את רואה איזה אנשים תמימים אנחנו? לא עשינו שום דבר!

הפתעה בשבילי???

אבל אין לי יום הולדת. מה, ככה רציתם להפתיע את המנהלת שלכם? איזה יופי, אני מתרגשת.......... שגיא, השתכנעתי. החדר עם הג´ירפות יהיה שלך, אבל עוד כמה ימים. תן לאבי להנות ממנו קצת. מגיע לו.

למעלה