שניה, בלבלת אותי
מאיפה להתחיל? את רוצה גם את מספר כרטיס האשראי של אמא? זה בסדר, היא תתן לי, אמרתי לה שזה רק בשביל הפורום, לא יעשו בזה שימוש לרעה, נכון? אז ככה: אני רועי, רמת גני בן 16, בעיקרון אמור ללמוד, אבל עשיתי לאמא שלי קצת עויתות, קצת כואבת הבטן, דמעה קטנה, כמה אנחות והיא השתכנעה להשאיר אותי בבית היום. כמה חבל! אני כל כך אוהב ללמוד! שגיא! אני כל כך מבין ללבך! לפעמים אפילו צריכים להזכיר לי לאכול צהריים, מרוב שאני כל כך עסוק באנציקלופדיות אני שוכח לאכול. אני איתך! ובדרמטיות נעבור לנושא האהוב עלי: שלמה (מזל טוף) ארצי. התחלתי לאהוב את שלמה לפני 4 שנים בערך. האמת, שדי חיבבתי את השירים שלו, גם קודם, אבל יום אחד ("קם עייף..") הייתי בחנות דיסקים עם עודף כסף והחלטתי לקנות את תרקוד, ומאז חיי השתנומהקצה אל הקצה ממש מהר נהייתי פריק גדול שלו. אני הכי אוהב את הדיסק "תרקוד" (כמובן...) ואת השיר "בגרמניה לפני המלחמה" ו"בואי ונתיר" (בעצם את כולם אני אוהב..) ואני מקווה שלא התעייפתם מה"נאום חוצה להבות" שלי. אני מקווה שתסלחו לי, זאת הפעם הראשונה שמישהו אשכרה מתעניין בי, אז הייתי חייב לשפוך את הלב. מבטיח להיות חלק בלתי נפרד מחייכם (לא תיפטרו ממני בקלות) רועי.