היי.. אני חדש פה.

i s i c k e

New member
היי.. אני חדש פה.

אני מעוניין לקנות שולחן ביליארד מקצועי.. יש לכם טיפים לקנייה נכונה? או הצעות? תודה רבה.. טל

9ball master

New member
אז ככה,

זה מאד תלוי איך אתה מגדיר כשולחן מיקצועי, מבחינתי, הגדרת שולחן כמקצועי הוא שולחן אשר עומד בתקנים לעריכת תחרויות מקצועיות, אי לכך אני יכול להגיד לך בוודאות שאין אף גורם או חנות בארץ אשר מוכרים שולחן ביליארד מיקצועי, גם כל השולחנות במועדונים בארץ אינם עומדים בתקנים למעט השולחנות אשר נמצאים במועדון המונרך בתל-אביב, אבל הם עשו יבוא אישי לשולחנות ולא לקנות אותם דרך אף חנות אחרת. כל שולחן "מיקצועי" שיציעו לך בארץ הוא בהגדרתי חצי מקצועי.

i s i c k e

New member
תודה רבה.. עכשיו אני יותר יפרט..

אני מחפש שולחן שיהיה בחצר האחורית.. (יש מרחב גדול על רצפות מתחת לסככה) ואני לא רוצה מתקפל או "ביתי" אני רוצה משהו חזק ואיכותי ומהודר שאפשר לשים עליו פלטת כיסוי לשולחן אכילה וכל הדברים.. מבין אותי? אם יש לך מסנג'ר צרף אותי.. יהיה יותר נוח לדבר: [email protected] ובאמת באמת תודה!! :)

9ball master

New member
זאת בעיה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אסור לשים שולחן בחוץ!!!! אתה צריך להבין שרוב שולחנות הביליארד בעולם וכל שולחנות הביליארד אשר נמכרים בארץ עשויים מעץ, ועץ הוא חומר מאד רגיש לשינויי טמפרטורה ולחות. השארת שולחן במרפסת פתוחה, גם אם יש גג סוכך עדיין יגרום לעץ להשתנות ולהרוס את השולחן. ישנם שולחונות ביליארד אשר מיועדים להתקנה בחוץ א ב ל אין להשיג כאלו בארץ והם דיי יקרים, אתה יכול לראות על מה אני מדבר אם תעשה חיפוש בגוגל של outdoor pool table אני גם כבר פירסמתי הודעה בנושא זה בעבר, אתה יכול לחפש בארכיון. אם אני הייתי מוציא כמה אלפי דולארים על שולחן ביליארד, אני מבטיח לך שלא הייתי נותן לאף אחד להתקרב אליו עם אוכל ושתייה.... נראה לי שאתה מבקש קצת יותר מידיי ואתה צריך קצת להתמקד במה שאתה הכי מעדיף ולוותר קצת על דברים אחרים.

lior02010201

New member
הדבר הכי גרוע! עדיף לא לקנות שולחן

אם את מתכוונת לשים אותו בחוץ... (אני צירפתי אותך
)

9ball master

New member
אני חושב שכבר....

כתבתי פה בעבר, "פול" זה סלנג ל"ביליארד כיסים" ובקיצור ביליארד ולכן אפשר להגיד ביליארד
דוגמא - BCA - Billiard Congress of America זהו השם של התאחדות הביליארד האמריקאית (רק של פול בלי סנוקר או קרמבול!!!) כאשר רוצים להתכוון לכלל סוגי הענפים אז אומרים Billiards עם "S" בסוף

9ball master

New member
למרות ש...

אם תשאל בארה"ב מישהו אם הוא רוצה ללכת לשחק ביליארד אז קרוב לוודאי שהוא יחשוב שאתה מדבר על carom (מצטער אבל המילה קרמבול ממש לא מתיישבת לי טוב...
)

למעלה