היי אני חדש פה

UnderTown

New member
לך לא יזיק

אידיוט!! סקס ואלימות זו אולי ססמה של רוקנרול או וואטאבר, אבל הפאנק לא מושתת על סקס ואלימות, מטומטם. תחזור קצת לשורשים, ותבין שיש להקות בפאנק שאשכרה מוחות על משהו.

wish i was here

New member
פששש ממש התחממת אה?

תגיד זה כיף לתפוס ככה תחת מאחורי המסך? כי אף פעם לא ניסיתי... שוב-זאת לא סיסמא של הפאנק אלא שיר פאנק מפורסם. אין טעם לבכות,לא הבנת אותי,אז אל תנסה להצתדק. אז כל מה שאמרת היה סתם זריקות באוויר ובכלל אתה היית סגור על זה שמה שאני מנסה לעשות זה להראות סיסמא ,למרות שזה לא מה שעשיתי,אבל אתה פשוט סתמת אוזניים כי רצית להראות איזה גבר אתה שאתה יודע לקלל.אז תגיד לי אתה מי יצא פה אידיוט.....

UnderTown

New member
לא, אתה לא הבנת אותי.

כשההיא שאלה "זה הסיסמא של הפאנק?" עניתי לה שזה סיסמא של פוזרים, במובן שרק פוזרים חושבים שעל זה מושתת הפאנק. זהו, רק היתה כאן אי הבנה.

wish i was here

New member
לא,מה שעשית זה קראת לי פוזר

בהתבסס על משהו שבכלל לא אמרתי...עכשיו אתה מבין שטעית ואתה מנסה לתרץ....אז עזוב כבר...

sharzoe

New member
ילדים לא לריב. בכל מקרה, לא נראה

לי שאתה יכול לקנות מישהו םוזר בהתבסס על פאקינג שורה שהוא כותב. אולי אתה דווקא פוזר שמנסה להוציא מהארון פוזרים אחרים? חשבת על זה? בכל מקרה, סתמו ת'פה.

philips99

New member
בטח התכוונת ל-

LONG LIVE ROCK N ROLL של להקת RAINBOW אגב אתם יודעים שג'יימס דיו מגיע לארץ?

philips99

New member
גם אני חדש כאן

ותגיד איפוה לעזאזל הצלחת להשיג הקלטות של נאזרת, למה ניסיתי במלא חנויות ולא מצאתי אבל לקחתי מחברים וכל הלקות שהזכרת הם אחלה, וכנראה שכחת את הסקורפיונס.

wish i was here

New member
לגבי נאזרת'

השגתי בדרכים לא הכי חוקיות,ולא שכחתי את הסקורפיונס,אני לא כל-כך מתחבר למוזיקה שלהם.....בשבילי רוק כבד זה AC\DC ,סאבאת', זפלין...לא הסקורפיונס מה לעשות... :)

philips99

New member
דווקא הסקורפיונס היא להקתי האהובה

לא משנה כל רוק ישן הוא טוב ויש מעט חדשים טובים הקטע הוא שכדי להתחבר לסוג מסויים של רוק ומוזיקה איכותית בכלל צריך להקשיב לה המון ואז מבינים ומתאהבים כמו שהתאהבתי בבלוז, ממליץ בחום לנסות.

exterior

New member
ברוך הבא. אתה שומע מגוון רחב של

מוסיקה, אבל קנית אותי עם הפאנק, והרסת עם אורפנד לנד (שונאת מטאל, חוץ מבלאק סבאת'), ופרוגרסיב רוק. אבל בכ"ז- ברוך הבא. ותמשיך לשמוע פאנק.

slallum

New member
ברוך הבא =]

Yes
Dream Theater
בכל מקרה, אחלה מזוזיקה

למעלה