היי אני חדש פה

wish i was here

New member
היי אני חדש פה

היי אני חדש פה,קוראים לי רעי ואני בן 15 ומישהו שאני מכיר שכותב פה(מה המצב יותם?) המליץ לי על הפורום. אוקיי להקות שאני שומע כי זה בטח מתבקש:הסקס פיסטולז,דד קנדיז,בלאק פלאג,הקלאש,האקספלויטד,בלאק-סאבאת',אייסי דיסי,לד-זפלין,הבטילס,ה"מי",גאנז נ' רוזז,פינק פלויד,דרים ת'יאטר,מטאליקה,איירון מיידן,אליס אין צ'יינז,נירבאנה,רולינג סטונז,נצרת',ג'ימי הנדריקס,יס,דיפ פרפל,קווין,קרים,גרין דיי,וואן היילן,סטיב ואי,יינגווי מלמסטין,באזקוקס,דייוויד בואי,ראש,הקינקס,אנימלז,הראמונז,רד הוט צ'ילי פפרז,רייג' אגאינסט דה מאשין,אורפנד לנד,קינג קרימזון,קאמל,ריינבואו, ובטח יש עןד מלא שאני פשוט לא זוכר כרגע. בכל מקרה רציתי להגיד שקראתי פה כמה הודעות והפורום נראה אחלה (אני מבקש לא להביא מודעות על פטירתו של וואן היילן כמעט קיבלתי התקף לב עד שיותם הסביר לי מה קורה!)

yotamn9

New member
הכל טוב אצלי

מכיוון שהתבקשתי לכתוב משהו רשמי ופורמאלי אז הנה זה: תאריך: 20/10/05 הנדון: כניסה לפורום רוק צר לנו לבשר לך כי הנך לא רשאי להיות חבר בפורום יקר זה. זאת מכיוון והנהך לא יודע לבטא את שם של גאנס אן רוזס ואינגווי מלמסטין. צר לנו על הבשורה הרעה. פורום רוק.
ברוך הבא! תהנה! תכתוב הרבה הודעות ותשמע הרבה מוזיקה

electric blues

New member
לא. האמת ש...

זה בכלל עם W. אני לא זוכר איך בדיוק מאייתים את זה אבל זה כן יינגווי. לא YE אלא משהו שנשמע יותר כמו YI, ו"יי" זו הדרך הכי טובה לכתוב את זה בעברית...

yotamn9

New member
אממממ

בוא נראה על מה אנחנו מסכימים: wie= ווי. נכון? ng= נג. נכון? אנחנו חולקים על ה-Y אז אני אומר: y= אי. ויש לי גם הוכחה: ב-G3 איתו סאטריאני אומר שם בפירוש, בצורה הכי ברורה שיש: אינגווי.

One Echoe

New member
ואן היילן? מה?

בכל מקרה, ברוך הבא חבר! אנחנו מכירים מפורום פינק פלויד כבר
.

wish i was here

New member
כשכתבי את ההודעה אז בראש העמוד

היתה הודעה פיקטיבית על התאבדותו של ואן היילן

psychoit

New member
דיוויד בואי שולט!

גם הרולינג סטונס,רד הוט צ'ילי פפרז,רייג' אגיינסט דה משין , אליס אין צ'יינס וגאנס אנד רוזס.

itoosh2

New member
ברוך הבא

אתה אוהב אחלה להקות ואתה גם אוהב מאוד פאנק אני רואה...

wish i was here

New member
כן חמוד מה שתגיד

sex and violence זה שם של שיר פאנק של the exploited,שהוא נחמד וכשאני חושב על פאנק זה השיר הראשון שעולה לי בראש....קצת חינוך בפאנק לא יזיק לך ;)

למעלה