היי אני חדש פה

TheRedHeaded

New member
שלום ליאור בן 16 מטבעון,

לא יכלתי להתעלם מההודעה שלך ורציתי לשאול אותך איפה זה קריית טבעון? זה נשמע כמו מקום שלכולם קוראים הדוד חמי, או משהו כזה והם מגדלים גידולים אורגניים וכל יום שבת הם יוצאים לפיקניק, מצטערת, אבל ככה זה נשמע. ברוכים הבאים.

הדר, כפרעלייך, אני משם, זה לא ככה,

אנחנו מקום די גדול וכבר יש פה איזה 12 אלף איש, תני כבוד. מגיעים מפה אנשים איכותיים! כמוני! (כן בטח.. בעע)

TheRedHeaded

New member
ג'ים היקר,

אתה איש מאוד איכותי, אל יפלו פנייך. 12 אלף איש זה לא הולך ברגל. סילחו לי ליאור וג'ים כי חטאתי.

McBlack

New member
תגידי 15 מרי הקדושה,

אני בטוחה שהם יימחלו לך. ותני לי לחוש מטומטמת ולהגיד ש-12 אלף איש זה לא הולך ברגל... זה הולך ב-24 אלף רגליים! חה חה חה!!! |שתיקה מביכה|

vampire girl 1

New member
היי ברוך הבא :)

שמי יוליה בקשר ללהקות כבר אמרו די הרבה להקות שבאמת ממש כדי לך לשמועה אם לא אכפת לאף אחד אני שוב יזכיר את הלהקות
HELLOWEEN BLIND GUARDIAN HAMMERFALL GAMMA RAY EDGUY RHAPSODY WHITE SKULL KAMELOT WIZARD LABYRINTH DRAGONFORSE DRAGONLAND SONATA ARCTICA STROTOVARIUS STEEL ATTACK RUNNING WILD LOST HORIZON כתבתי גם כמה שעוד לא כתבו ויש כמה שלא כתבתי (אז אם כתבתי משהו לא נכון או שחכתי מישהו סורי......)

skipp

New member
תודה רבה לכולם, ואלדד

א' יש פה יותר קרוב ל17 אלף איש וב' דיי כבר לקרוא לי פותינקה !!! ודרך אגב אני מכיר כבר ת סיינט אנגר, אבל מה בדיוק הוא קשור ?

אתה לא יודע לשרשר :X, מה אכפת לי, א

ני רק רוצה לגור בצימר שלי עם סמדי
ואתה פותינקה לנצח, פותינקה, אין לך לאן לברוח מהסטיגמה הזו ותכיר, זה כפיר, והוא בטוח שסט. אנגר זו יצירת אומנות (בלע) ומנסה לשכנע את כולם לשמוע אותו, אבל סיכמנו שהוא יפסיק, מסתבר שלא, אפילו המנהל הקשוח כשצריך אותו :X

smady by

New member
חחחח

קרעת אותי עם החתימה החדשה שלך!!
ואתה חמוד ג'ימי!!

Musta Susi

New member
Wilkommen../images/Emo70.gif

שמע Blind Guardian. עכשו!!! סתם. אבל הם שולטים, אז כדאי לך לנסות

McBlack

New member
ברוך הבא בנאדם :) תהנה

קריית טבעון? O: אני אהיה נדושה ואציין שאתה גר איפה שבעלי (
|קיטש||מבט מפתה|
) גר, ושאתה במקרה באותו גיל שלו אני מאיה
ותשמע בנוסף למה שאמרו לך גם symphony x (פרוג, בלאט, כה פרוג
) altaria avantasia falconer (מזמן לא המלצתי עליהם
)

airgirl

New member
היי איש!../images/Emo24.gif

כיף לך, אתה גר ליד בעלי =[ תהנה פה וכו' :) אני אולגה..

למעלה