היי אני חדש פה קוראים לי מיכאל
מ מתוקונת10 New member 29/7/05 #3 ברוך הבאא=) אני ליאת תהנה כאן המון המון..!! כמה מצטרפים חדשים יש לנווו פורום משגשג!!!
ה הודיה חולנית על מאיה New member 29/7/05 #9 ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif מקווה שתשתלב.. זה הפורום הכי שולט של מאיוש המושלמת! וכמו שאני אומרת לכל חדש\ה...אל תקשיב לכל מי שמקלל או אומר דברים רעים עליה...יש אנשים שפשפוט אכולי קנאה! וזהו... ושוב ברוכה הבאה חח באהבה הודיה בוסקילה
ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif מקווה שתשתלב.. זה הפורום הכי שולט של מאיוש המושלמת! וכמו שאני אומרת לכל חדש\ה...אל תקשיב לכל מי שמקלל או אומר דברים רעים עליה...יש אנשים שפשפוט אכולי קנאה! וזהו... ושוב ברוכה הבאה חח באהבה הודיה בוסקילה
T tal123123tal New member 30/7/05 #17 ברוכים הבאים!!!!... היי...אני טל...בן 17... נעים מאוד....תהנה כאן בפורום!
E Effoliation New member 30/7/05 #12 וולקאםם../images/Emo45.gif../images/Emo34.gif אני דניאל ואני בת 13 וחצי.. לא יודעת למה אבל השם "מיכאל" לא עושה לי זכרונות טובים *אהמ**אהמ* בן כמה אתה, ומאיפה? נעים מאוד!! תהנה
וולקאםם../images/Emo45.gif../images/Emo34.gif אני דניאל ואני בת 13 וחצי.. לא יודעת למה אבל השם "מיכאל" לא עושה לי זכרונות טובים *אהמ**אהמ* בן כמה אתה, ומאיפה? נעים מאוד!! תהנה
D diklla love maya3 New member 30/7/05 #16 מכירה כנס וכולם כנסו אתה מיכאל ואתה בן 26!!! ואני יודעת את זה ואם זה לא הייתה אתה אתה... הייתה אומר שם משפחה והכל! תגיבו לי כל הפורום דיקלה
מכירה כנס וכולם כנסו אתה מיכאל ואתה בן 26!!! ואני יודעת את זה ואם זה לא הייתה אתה אתה... הייתה אומר שם משפחה והכל! תגיבו לי כל הפורום דיקלה