היי....אני חדש פה...

hen182

New member
היי....אני חדש פה...

מעריץ של החבר'ה כבר כמה חודשים טובים.. יש לי שני אלבומים שלהם.. Blood Sugar Sex Magik Californication....האמ..אני אשמח לעוד המלצות שלהם...! ו...יש לי שאלה בקשר לשיר! Parallel Universe אז...בדר"כ מאחורי כל שיר יש איזה סיפור...אז ידוע למישהו פה מה הסיפור איתו?... וו...עוד שאלה קטנה אחרונה...שמעתי שיצא דיסק של ההופעה בהייד פארק, אז אפשר להשיג אותו כבר בארץ? ו..ראיתי כמה תמונות ממנו, ידוע לכם איפה אפשר להשיג עוד כאלה? האמ..זהו בערך... אה..ואני חן , בן 17...מנגן על חשמלית עכשיו זהו :)

lollapalooza

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני אישית ממליצה לך גם על One Hot Minute ו- Mother's Milk. אין לי מושג על מה Parallel Universe נכתב. אני יודעת שבספר החדש של אנתוני, הוא כותב על המשמעות של חלק מהשירים, אז אני אשאל... את הדיסק של ההופעה בהייד פארק אתה יכול להשיג בכל חנות מוזיקה נורמלית בארץ.
תהנה.

sLoVaKit

New member
!../images/Emo24.gifWELLCOME

שני דיסקים מצוינים יש לך בתור התחלה, ואני ממליצה לך לקנות את by the way ואת umpp המשגע! בעצם, כל הדיסקים טובים, כל אחד וההעדפות האישיות שלו.. גם לי אין מושג בקשר לסיפור שמאחורי השיר, אולי תמצא מידע כלשהוא באחת התוכניות המדהימות שעושים על החבר'ה בvh1 ,אולי... את דיסק ההופעה מהייד פארק אפשר למצוא בטאוור רקורדס [זה פירסום..? סליחה אם כן..] ובדיסק-קלאב, ובכלל בכל חנות דיסקים שמכבדת את עצמה! תהנה!

למעלה