היי, אני חדש פה

Yami Harinezumi

New member
היי, אני חדש פה

אני הומו, בן 17 ומאיזור הצפון. בארון. ידידה אחת יודעת, למרות שאמרתי לה שאני לא בטוח עדיין. מקווה להתאקלם כאן ו... זהו בעצם :) אז שיהיה לכולם לילה נעים :)

James Hammerton

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

מה שלומך? ספר קצת על עצמך, למשל מה אתה אוהב לראות בטלוויזיה? (חוץ מאנימות
)

Yami Harinezumi

New member
לספר על עצמי ...

אוהב לעשות כל מני דברים .. טלויזיה - תמיד דלוקה. אני פשוט בוחר באקראי ערוץ, משאיר אותו דולק וצופה מדיי פעם במה שמשודר בו. מובן שיש סדרות שאני לא מפספס - הישרדות 7 לדוגמה, השיר שלנו (נו לכל אחד יש חסרונות! חייבים אבל להודות שמיה דגן וחנה לסלאו ממש אדירות! אני רואה את זה רק בגללן) ושאר מיני ירקות. אוהב לשמוע מוסיקה (בעיקר רוק עברי. משינה והיהודים שולטים!), לצייר, לשחק במחשב, ספרים וכו' וכו'

TheMadKow

New member
איזה ספרים ?!

ואני אשאיר לכותבים הקבועים של הפורום לשאול אותך על חצילים, ולהגיד לך להתפשט ...

Yami Harinezumi

New member
כל מני

פעם הייתי קורא בעיקר מד"ב. אבל התפתחתי ואני קורא בערך כל מה שאני מצליח לשים עליו את הידיים. כרגע אני קורא את "צופן דה וינצ'י" ואת הקומדיה האלוהית.

Tleilaxu

New member
*חצילים*? *גובה*? ../images/Emo3.gif

ברוכבא
. יאאאא, שנים שלא הבאתי את עצמי לכתוב
.

SarcaSeriouS

New member
../images/Emo124.gifחבר'ה! עוד חדש הגיע לשכונה!!

עכשיו זה השלב שאני אמור להפציץ אותך בשאלות חסרות קשר והגיון אבל טענו שאני נוטה להפחיד את החדשים, אז הפעם אוותר על הנוהל... פשוט תספר על עצמך בהרחבה. ושוב המשפט הרגיל של החדשים: "מקווה להתאקלם כאן"... למה נראה לך שלא תתאקלם כאן? חוץ מזה, בינתיים דיי נעים בחוץ... איך הגיבה אותה ידידה? מה נראה לה שאתה? ד"ש לאקלימן.

Yami Harinezumi

New member
אותה ידידה הייתה קצת המומה בהתחלה

אבל אחרי כמה דקות היא חזרה לעצמה ואמרה שאם אני באמת ככה, אז היא תומכת בי לחלוטין. מה שכן היא חושבת שעדיין לא מצאתי פשוט מישהי שאפול בקסמיה, אבל זה בין היתר בגלל שאני כל הזמן מכוון את השיחה לנושאים אחרים כשהיא מעלה את זה :|.

SarcaSeriouS

New member
יאמי הרינזומי... ללקק ת'אצבעות...

האמת, התגובה שלה דיי ברורה ולגיטימית. קח את הזמן ואל תמהר להסיק מסקנות. אז...מה אתה עושה בערב?
...
אני אוכל טוסטעים (פרסומת סמויה למסעדה קטנה בבני ברק. למה סמויה? פשוט כי אף אחד לא מכיר אותה...) ד"ש.

למעלה