היי אני חדש פה

gozi17

New member
היי אני חדש פה

בן 17 מהצפון מה שלום כולכם ???.. עברי לידר רולז חח אתר יפה יאללה מי רוצה להכירני :)

ברוך הבא

ברוך הבא לפורום המטורף ביותר על הסקאלה התפוזית וכמו שאני אוהב לומר, אנחנו מקבלים כל אדם בזרועות פתוחות וב
חם אתה מוזמן להצטרף לדיונים הודעות ושאר שטויות שרצות פה אצלנו ואנחנו נשמח לשמוע עוד פרטים עליך, עוד מעט תבוא נועה עם הפק"ל אבל אני חושב שבתור התחלה תאמר לנו מה שמך

פחחח

היי האמ עומרי? אני..נועה
נו מה החלטת? אתה לא שונא אותו? (ארר אם אתה בכלל העומרי שאני חושבת שאתה:p)

gozi17

New member
ממממ שמי בישראל הוא...

עומרי אני מטבריה ואם מישהו היה בהופעה בבית גבריאל אני זה שישב על המדרגות....פידחתי את עצמי אבל חפיף :) התחלתי גם עם שרלה שרון כןכן אני זה שלקחתי את הפרח שלה היה מגניב נעים להיזכר....יאללה נעים להכיר ותודה

Rain Star

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח טבריה!!

חוווווווווווווווווווווווווווור! סתם סתם עומרי. (אם אתה יודע מי אני בכלל)

gozi17

New member
לצערי אני יודע מי אתה :)

נחמד לדעת שאתה פה גם ולא רק בפורום הסנובי שלך אי שם :)

בסדר בסדר מה הלחץ?!../images/Emo42.gif

אני נועה של הפק"ל- הנועה הראשונה של הפורום . יש עוד 2 נועות. בכל מקרה-הפק"ל!
שם:
תחביבים ושאאר שטויות שבא לך לשתף אותנו בהם: אני מתלבטת...לשים את השאלה הזאת או לא? נו טוב...בשביל מורי..
שם של חיה שמתחילה באות של השם שלך והקול שהיא עושה: (זה לא אני! זה הם החליטו שהם רוצים את השאלה הזאת! זאת לא אני!!) תהנה פה, תכתוב הרבה כי כולם פה ישנים! יום טוב.

tamar010

New member
אהההההההה...הייתי שם!

אני יודעת מי אתה...אוי אני וחברה שלי קינאנו בך על האומץ לשבת כמו איזה מלך על המדרגות..היתה הופעה מאוווווווווד מצחיקה אני חייבת לציין. אני תמר בת 16 וחצי מעמק בית שאן (די קרוב....חצי שעה ממך) ברוך הבא!!!!!!!!!!!!

ברוך הבא

תהנה פה. ונועה,הנועה הראשונה נשמע הרבה יותר טוב מנועה הראשונה.הרבה הרבה יותר.

למעלה