היי אני חדש פה...

היי אני חדש פה...

אז קודם כל אחלה למצוא פורום של כלי נגינה אני מנגן על גיטרה RG-470 יש לי מגבר Fender Hot Rod Deluxe אפקטים: Chorus/Flanger -של איבאנז ופדאל טרמולו של בוס ( אני יודע שלאר ג´י יש טרמולו משלה אבל אני מעדיף את האפקט מאשר את הידית) ואני מנגן בדרך כלל מטאל ופאנק רוק יש לי שאלה קטנה אני רוצה לקנות פדאל של דיסטורשן של בוס (DS-1) מישהו יודע איפה אני יכול לקנות אותו בסביבות מרכז ת"א? וכמה הוא עולה?

בוא נאמר את זה ככה....

אני רק בן 15 וכאילו כרטhסי אשראי וכאלה אין לי וההורים האידיוטים שלי פוחדים לקנות אונליין P: אז כמו ששאלתי... כמה זה עולה בארץ ואיפה אפשר להשיג אותו?

epitaph

New member
נהפוך הוא...

ההורים שלך נשמעים לי כמו אנשים חכמים...

xflil

New member
צודק בהחלט

ההורים שלך חכמים מאוד לקנות באינטרנט זה לא הדבר הכי חכם שאתה יכול לעשות בחיים למה את כל כך בטוחה שזה כזה בטוח והם מטומטמים?

כללית הם אידיוטים....

אבל לא ניכנס לפרטים עדיין בבקשה מישהו מוכן לאמר לי PLZ!!! איפה במרכז ת"א אני יכול להשיג את פדאל ה-ds-1 של בוס? וכמה הוא עולה?? בבקשה תענו על השאלה תודה

לא לקנות זום!!!

אם אתם בכל זאת מתעקשים לקנות זום זה רק את שני הגדולים GFX4 ו GFX8 אחרת חבל על הזמן ועל הכסף תקנו בוס GT5 שולט!

guitarman

New member
כמה דברים

דבר ראשון : טוב שעניתם לא על השאלה ולא סתם השווצתם באפקטים שלכם... דבר שני : יש דרך בטוחה לקנות באינטרנט דרך תוכנה של ישראכארט שמייצרת למשתמשים מספרים חד פעמיים שאחרי הקנייה נעלמים ולא ניתנים לפריצה (אולי...) דבר שלישי : עומר צדקת היבואנים של בוס הם חלילית ושם אפשר לקנות או להזמין כמעט את כל ה"בוסים"... דבר רביעי : אני בכלל לא ממליץ לך לקנות את ה ds-1 כי הוא תפל מדי ולא נשמע כמו שצריך ובגלל שראיתי איזה סגנונות את מנגן בעיקר אז אני ממליץ לך על המטאל-זון של בוס שלפי דעתי שולט בדיסטורשנים...

בקשר לדבר הראשון

לא השווצתי שיש לי GT5 כי אין לי..פשוט המלצתי עליו זה הכל יש לי בבית זום GFX707 והוא פדל די מעפן למרות שיש בו 60 אפקטים אני משתמש באפקטים שאני תכנתתי והוא מאוד מאוד מאוד לא נוח. וכל ה707 שאני מכיר, שיש לחברים שלי וכל זה..החיבור של הכבל שלהם מאחורה הוא רופף..כולל שלי. בגלל זה לא שווה לקנות זום

Mickele

New member
DE-7 Ibanez

יבואנים של boss --חלילית , אבל למה שלא תבדוק את האופציה של de-7 של Ibanez

Mickele

New member
טעות חמורה שלי DS-7

סליחה , טעות שלי ,האפקת הוא ds-7 ולא de-7 .

metal head

New member
גם לי יש את הDS7...

ויש לזה צליל של מסור חשמלי שמנסה לחתוך טיטניום, ועוד יותר גרוע מזה.... אפילו שאני מנגן באיבנז RT שהדגם ישן וכבר לא מייצרים אותו הוא עדין נשמע מצויין עם כל דיסטורשן נורמלי

קניתי את ה DS-7

ועם המגבר שלי שהוא עם מנורות והאר ג´י שלי זה נשמע טוב בכל מיני סוגים של settings שעושים הוא דווקא טוב לדעתי

metal head

New member
אז ככה

אני ניגנתי עם זה באולפן חזרות עם מגבר מנורות של מרשל ועוד מגבר נוסף של איזה 100 וואט אולי יותר גם של מארשל, וזה ציפצף כל הזמן והצליל היה ממש גרוע ואני עוד מנגן סולואים וליד אז תנחש איך זה נשמע

דבר ראשון....

מוזר לי שעם מגברים של מרשל עוד חשבת להשתמש בפאדל דיסטורשן( מה רע בדיסטורשן של מרשל?!!?!?!) תראה עם המגבר שלי זה נשמע מאוד טוב חוץ מצליל הליד והרית´ם הקרנצ´י הצלחתי גם להוציא צליל חם עם הפדאל וגם צליל כבד (אתה יודע סגנון rectifier) רק צריך לעבוד איתו קצת.... ובקשר לציפצופים אל תשים את ה tone עד הסוף (אם כן אתה משוגע ) כי אז זה באמת יצרח כל שניה...... הכל תלוי באיך אתה משתמש בפדאל

ועוד דבר....

אני מנגן דברים כבדים בכיוונים נמוכים כמו D,C ואפילו B והצליל של הדיסטורשן הזה עושה את הצליל יותר חד כי עם דיסטורשן רגיל וחם הצליל ישמע כמו דת´ מטאל נורא מאוד החדות עוזרת יותר לשמוע את הצליל ולא סתם זיבולים

metal head

New member
אני מנגן דת´, וגם קצת בלאק והבי...

והטון אצלי באמצע, והצליל ממש גרוע לא משנה איך אני מכוון את האקולייזר במגבר, אני לא משתמש עם הדיסטורשן של מרשל כי אני צריך לעבור גם לקלין ואין פדל במגבר! וחוץ מזה הייתה תקופה שכיוונתי ל C# ואז זה גם היה צליל גרוע!

מי יודע....

אולי פשוט עם האר ג´י זה נשמע יותר טוב כי אר ג´י היא גיטרה שיותר מתאימה למטאל ולדיסטורשן הזה :p

למעלה