היי אני חדש פה

היי אני חדש פה

רציתי לשאול שאלה: יש לי כרגע 700 שקל איזה מצלמה אני (דיגיטלית עדיף) אני יכול לקנות??? שיהיה אפשר גם לצלם בה ווידאו... אני גר באיזור המרכז... תודה לעונים

LazyGecko

New member
אין מצלמה דיגיטלית במחיר הזה

המצלמות הדיגיטליות במחיר הזה כל כך גרועות שחבל על הכסף. מה מטרת המצלמה ? מה הצרכים שלך ?

lazy, אני מנחש שהתשובה שלך

מתייחסת למצלמות CMOS של aiptek ודומותיהן? אז לאלה באמת לא כדאי להתקרב, אבל יש מצלמות CCD של אולימפוס, HP ואולי עוד, 3MEGAPIXEL(אם מותחים את התקציב ל800). אז נכון שהן לא המיטב, והזום הוא רק דיגיטאלי, אבל במגבלות התקציב זה מה יש, ואפשר להסתדר נפלא בלי זום.

LazyGecko

New member
נכון

לא ידעתי שאפשר למצוא מצלמות של אולימפוס ב 800 ש"ח אכן אפשר להסתדר בלי זום. לא לשכוח שצריך להוסיף עוד כ 300 ש"ח על כרטיס זיכרון וסוללות נטענות + מטען.

אוקיי אז ככה

בואו נומר שיהיה לי גם 1000 שקל זה הכי הרבה...!!!! עכשיו הצרכים שלי הם לצלם סרטים או סרטונים... שיהיה אם קול רצוי... וגם אחר כך להוריד למחשב... תמונות קצת פחות חשוב לי אני מתמקד בצילום ווידאו...

LazyGecko

New member
אז תקנה מצלמת וידאו

הוידאו במצלמות דיגיטליות באיכות נמוכה ומוגבל לזמן קצר מאוד (30 שניות) ברוב הדגמים. אפילו מצלמת וידאו משומשת תתן תוצאות טובות בהרבה.

LazyGecko

New member
מסרטה זה עם פילם

תקנה מצלמת וידאו פשוטה משומשת, וכרטיס לכידת וידאו למחשב (יש בכל חנות מחשבים) ואתה מסודר.

למעלה