היי אני חדש פה

• פותח הנושא [TNT]
  • פורסם בתאריך

[TNT]

New member
היי אני חדש פה

איזה יופי שיש פורם לאחת מהדרות הטובות ביותר שנעשו אי פעם חבל רק שהעונה הרביעית לא תגיעה לארץ יס החארות האלה הפסיקו להשקיע ב YTV כך שאין סיכוי שהם יקנו את העונה הרביעית (או בכלל עונה חדשה של משהו) בינתיים אני מתחיל להוריד פרקים יש לי את ה 4 הראשונים לשל העונה הרביעית דרך אגב מישהוא פה רואה סטארגיט? (אני יודעה שזה לא בדיוק המקום אבל חשבתי שיש פה אנשים עם טעם טוב אם הם רואים פארסקיפ) דרך אגב כולם פה מורידים דרכך החמור וקאזה? אאה ואם מישהו רוצה לעשות החלפות שיגיד לי אומנם בינתיים אין לי הרבה פרקים של פארסקיפ אבל יש לי דברים אחרים אנרומדה למשל אם מישהו בכלל שמע על זה פה בכל מקרה אני שמח שמצאתי את הפורם הזה אני יבקר פה מדיי פעם.

kelebrin

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

נכון מאוד! פארסקייפ היא הסדרה הטובה ביותר בעולם ומזלנו הגדול שהצלחנו להקים פורום עליה. ברוך הבא לפורום פארסקייפ, אני kelebrin, המנהל ובשם כל הסקייפרים כאן, קבל
ממני ומשאר המשתתפים. אני, אישית, מוריד מקאזה ולא רואה סטארגייט (אני פשוט לא מצליח לעקוב). מקווה שתהנה פה בפורום... ביי!

sprqy

New member
אני מוכן...

יש לי את כל פארסקייפ -כל העונות באיכות DVD-RIP DOLBY-DIGITAL -שתי פרקים על כל דיסק. (מה שיצא - עד 4X10) מכור לפארסקייפ או לא????????
כל זה תמורת: 4 עונות של אנג`ל או 4 עונות אחרונות של סטארגייט אגב שיהיו איכותיים!

[TNT]

New member
המממ

אין לי אינג'ל ובינתים לצערי גם אין לי סטארגיט אבל יש לי סרטים ויש לי לא מעט פרקים של אנדרומדה נ.ב. מישהו פה שמע על Torrent? נראה שזאת דרך לא רעה להוריד דברים הבעיה היא שזה בעיקר דברים חדשים פרקים של פארסקייפ למשל זה 4X16 ומעלה יש את כל הסדרות הטובות

למעלה