היי, אני חדש פה.. :)

amirbilu

New member
היי, אני חדש פה.. :)

נתחיל בזה, שאני אשאל אותכם, אם לדעתכם אני מכור.. אני יושב במומצע בערך של 7 שעות כל יום מול האינטרנט, יכול להיות גם 12 ובחופשים גם יותר.. העניין הוא, שאם יש לי שיעורים לעשות, האינטרנט אף פעם לא יבוא מול זה, אני קודם כל אעשה את השיעורים שלי ואז יגלוש, כך גם עם חברים ובעצם הכל.. ובקיצור.., אני נמצא מול האינטרנט הרבה זמן, אך כשיש לי דברים אחרים לעשות אני לא חושב פעמיים וישר עושה אותם.. האם אני מכור? תודה:)

יפה לך

עוד יבוא שותפי לניהול אימג'יין שהוא המומחה המקומי להתמכרות, מה שאני יכול להגיד לך זה שיש שלבים שונים של התמכרות, ולא כולם מגיעים להתמכרות שפוגעת בתפקוד, לדעתי, וזו דעתי האישית בלבד, אפשר לדבר על התמכרות רק כשהיא (ההתמכרות) מפריעה לחיים הרגילים שלך, בכל מקרה הייתי מציע לך לעשות את מבחן ההתמכרות הנמצא בקישורי הפורום. אני חושב, מניסיוני בעבודה עם אנשים בגילך (אם הבנתי נכון אתה תלמיד בבית הספר), שאת השעות שאני הייתי מבלה בגיל הזה בללכת לחברים הבייתה או לדבר בטלפון מחליפים אנשים צעירים היום על ידי תקשורת באמצעות הרשת, בשעה שלי זה נראה טיפה לא טבעי ומעט מזיק, זה כנראה נורמאלי וטבעי לגמרי. יש לי אגב שאלה בנושא, האם אתה נמצא בקשר, לא וירטואלי עם חברים מעבר לשעות הלימודים?, או שכל התקשורת שלכם היא דרך המחשב, ואם כמו שאני מנחש התשובה היא שמרבית התקשורת נעשית דרך המחשב, אז שאלתי היא למה זה לדעתך, ולמה כל כך הרבה אנשים צעירים מעדיף תקשורת וירטואלית על תקשורת מעשית.

e-magine

New member
היי אמיר

אני רואה שיצא ככה שבעצם שאלת מה ששילגי שאלה, וכבר עניתי לה, אז מה שכתבתי לה נכון לגמרי גם לך.

למעלה