לא... אני בצופים... אבל אני מכיר את קן בורכוב מאיפה את מכירה את הקן הזה?
D dor_gabizon New member 2/12/02 #15 לא... אני בצופים... אבל אני מכיר את קן בורכוב מאיפה את מכירה את הקן הזה?
S sivani New member 2/12/02 #16 אני בנוע"ל ז´תומרת הייתי בנוע"ל כשגרתי בארץ, הם היו במחוז שלי ויש לי שם המון חברים ואני חולה עליהם
D dor_gabizon New member 2/12/02 #18 אז את מכירה אנשים מגבעתיים וגבעתיים =איפה שאני גר... מעת שנדרס שם מדריך שנה שעברה?
M MissUnKnown New member 2/12/02 #21 גם אני מכירה. אבל הדבר הנורא ביות בבורכוב היה הקלב מד ...אני לא עומדת בזה. סיון נכון יואב צריך להיות מאמן אירובי
גם אני מכירה. אבל הדבר הנורא ביות בבורכוב היה הקלב מד ...אני לא עומדת בזה. סיון נכון יואב צריך להיות מאמן אירובי
ש שחף14 New member 2/12/02 #17 ברוך הבא למסיבה!!!!! ../images/Emo6.gif מאיפה הוצאתי את זה? חפייייף..... אני גם יודעת קצת הולנדית!!!! זו מה זה שפה מצחיקה! ואנשים מחקים את העברית כשפה עם ח´.... קטעים איתם....
ברוך הבא למסיבה!!!!! ../images/Emo6.gif מאיפה הוצאתי את זה? חפייייף..... אני גם יודעת קצת הולנדית!!!! זו מה זה שפה מצחיקה! ואנשים מחקים את העברית כשפה עם ח´.... קטעים איתם....