היי! אני חדש פה...!

dor_gabizon

New member
היי! אני חדש פה...!

כמו שאתם הבנתם מהניק שלי קוראים לי דור גביזון. אני בן 14 וגר בגבעתיים (ישראל,איך לא!),נולדתי בארה"ב וחייתי שם עד גיל 9-10.

eb182

New member
התכוונת ל-NJ יענו ניו ג´רזי?

אני גרה בניו ג´רזי

orly 15

New member
אני מכירה אנשים מניו ג´רסי

אבל הם גרים באיזור של טחונים בטירוף........... ויש עוד אנשים שאני מכירה שגרים הניו ג´רסי אבל אני לא בטוחה אם בניו ג´רסי או בניו יורק.

dor_gabizon

New member
אהההה... ואני יודע ערבית!

נה נה בננה!!!! ויש לי חברה (מאד קורבהההה) בבלגיה שמלמדת אותי פלמיייית!

dor_gabizon

New member
סתם.. אני מתלהב מזה יותר מידי!

מי שרוצה לבוא אליי לאיסיקיו אזזז 102952806

sivani

New member
אני יודעת אנגלית,עברית,ערבית+קצת

גרמנית ויידיש וכל זה...משפחה פולנית, מה לעשת
אבל בכל מקרה, אני לא זוכרת אף אחת מהמילים האלה...

פלמית=הולנדית!!!

פלמית זה בעצם כינוי אחר להולנדית אז זה לא כזה מגניב לדבר שפה שמסתכמת ב- אחטח טחטח!!
חחחח ....סתם צוחקקקק

MissUnKnown

New member
ברגע זה אמרת שטות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפמית והולנית דומות ויש הרבה מילים משותות אבל להגיד הן אותה שפה זה שטות כנירא אתה לא דובר השפה ...אז אתה לא יודע יש מבחר רב שלמילים שלא משתמשים בהם בהולנדית וכן הפלמית ולהפך. הולנדית יבין את מה שהבלגי יגיד ולהפך אבל זה לא אורמ אותו הדבר. זה כמו להגיד שסורית ומרוקאית זה אותו הדבר שתיהן ערבית. או ספרדית ופורטוגזית.

eb182

New member
אמממ

במרוקו מדברים צרפתית וערבית ובסוריה מדברים ערבית אולי כלהסוגי ערבית קצת שונים אבל בתכל´ס הם היו מבינים אחד את השני

MissUnKnown

New member
זאת לא אותה ערבית

גהנום וגן עדן זאת אותה מילה רק בשני השפות השונות. אני יוכלה להביא עוד מלא מקירים כאלה. העיניין בערבית זה עם הם רוצים לדבר הם צריכים ערבית ספרותית.

sivani

New member
היי דור ברוך הבא!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

מקווה שתהנה פה! אתה אולי במקרה בקן בורוכוב? (נוע"ל אתה יודע...) כדאי שכן, הנוע"ל שולט ! :-פ סיון

למעלה