היי אני חדש פה...

ח-אני מקווה שאת מבינה שזה היה רגע

של פריקת עצביםםםםם (גם אני רוצה לגעת בוווווו
אבל הכל מאהבה

אין לי מווושג איפה הם גרים!למה?????

אני אלך שיהיו עוווודדדדדדד וד"א בפורום של האתר הרשמי הם (היהודים
) כותבים מידי פעם וההודעה האחרונה שלהם ממש ששאאווווהה שווה לקרוא:)) וכולם הגיבו שם-בכזה רצינות כאילו הם עוברים וקוראים כל הודעהה (אם זה נכון אז סחטיין)

כי בא לי להטריד חח סתם

אממפ... כדי לדעת בולע כן ראיתי את ההודעות שלהם שם :) וכל הכבוד אם הם קוראים כל הודעה. לילוש יש לך אייסי? בלע תתחברי אלי כי אני זזה מפה... המספר פה באחת ההודעות צ´וס

yuli c

New member
אני...

הייתי בהופעה בראשל"צ ונגעתי באורית זה נחשב??? ":))) אגב כן הם גרים בת"א...

../images/Emo46.gif והנה עוד ילדה קטנה ותמימה...

התמסחרה לדוד\ה...
... אזזזז ככה...דרימ טיאטר...המ שוסניקימ...מייק פורטנוי(
)
הוא המתופפ הכי שוסניק בעולמ... ולחדש...פיקיבי ניראה לי...אמממ גמ אני מתופפת..ויש לי פווול קטעימ של פורטנוי מתופפ את המחשב... איכ אני אוהבת את המערכת החדשה שלו..טאמא מנסטר...היא כולככ שוסניקית... וגמ...הטאמא הקודמת..סגולה לבנה..היא כולככ יפההה... קיצררר... אז דודה נופר...וולקומ טו דוד´ס קלאב....שאח שלכ יגיע...תסימי תמונות..
זה טופ לבריאות...אנדדד...גמ של המקל... ביי דה וואי..מישהו יודע איזה סוג וגודל הוא מישתמש
ממני רוני הסטלנית ל.

*אושר* איימ דודה!

ממממפ... בלע אולי עוד משהו שתרצי לשמוע אח שלי גם התכתב עם המייק הזה במירק פעם.. אז בליינד יש את הכתובת שמורה איפשהו.. ני יחפש לך! ויש בחדר שלו ציור קיר ע-נ-ק-י של הלב הנשרף הזה בלהבות עם רקע שחור מאוד יאפה
רונייי דודה איי לאב יו!

pinibn

New member
וואי איזה פצצה!!

מספיק לי רק לראות ת´סט של מייק פורטנוי(המתופף) אני שמח לכל השבוע!! שהוא אגב המתופף כי רצוי בעולם... יש לי מלאאאאא קטעים שלהם במחשב!! אין הם להקה פצצה!! גם הבסיסט שלהם אחד הטובים בעולם.. והסולן גם תותח!! חחח בקיצור להקה מעולה!! שווה וקנות ת´סידקים שלהם (או להוריד בקאזה חחחחח)

o0 Metallica 0o

New member
ברוך הבא לפורום הקטן והצנוע שלנו...

אממממפ, בוא נראה איזה להקות אני אוהב....אני בעיקר שומע : Metallica Nirvana Guns N´ Roses וכמובן היהודים רולז !!!! לא שומע כלכך רוק ישראלי, חוץ מהיהודים וקצת איפה הילד.... טוף, אז הקיצקץ מה אני מזיים לך ת´שכל.......

pinibn

New member
למה מזיין?! ואחלה להקות..

אחותי שומעת את GUNS N ROSES... חחח היא חיפשה שנהההההה את SWEET CHILD..חחח לא משנה וכמו שאמרת מה אני מזיין´ך ת´שכל.. חחח

למעלה