היי אני חדש פה...

pinibn

New member
היי אני חדש פה...

אני פיני מקרית גת.. חולה על רוק ישראלי ורוק בכלל... אני חולה על אבריל לאבין, אביב גפן, היהודים, גרין דיי, המכשפות(רק חבל שהסולנית מתה |
| ) אז היי מקווה להינות..

Jiglly

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

היי.. אני רוני מגן יבנה (עד לפני שנה גרתי בקריית גת
עיר חרא
) גמני אוהבת רוק ישראלי.. במיוחד היהודים!
גמ עברי לידר, משינה, מוניקה סקס, וכלמיני שאין לי כח לכתוב אותם.. אאאזזז... זהו! מקווה שתהנה כאן ולא תנטוש
-רוני-

pinibn

New member
נראה לי שזה קרוב אלי..

שכונה שיש בא בתי קרקע ווילות?

Jiglly

New member
מממ ../images/Emo26.gif

בע כן נראה לי קיצור זה קרוב לביצפר היסודי שפרינצק

ברכ הבא...

אני רוני מחור ליד אשדוד...
ו....גמ אני אוהבת רוק ישראלי ובכלל... אמממ....אבריל לאביגנ...(שזה לא ישראלי כולככ) אביב גפנ..היהודימ...סקיד רואו...מוטלי קרואו..סליפקנוט..דרימ טיאטר.. ואמ אני ימשיכ לא ניראה לי שזה יגמר... וזהו.. קואק שמח לכ... ממני רוני הסטלנית . MASTULA BAZULA

RiNaTiT

New member
ברוך הבא... ../images/Emo66.gif

אם קראת את ההודעות למעלה אז בטח הבנת שאני רינת...הדווודה של כלווום....
בעיקר של רוני הסטלנית..ושל חיפושית עצובה..רוני השנייה... אם לא קראת אז נעים מאוד...אני רינת..הדווודה של כוולם.....
בעיקר של רוני הסטלנית ושל חיפושית עצובה..רוני השנייה...חיחיחי
אני גם אוהבת לשמוע היהודים...Enimem..... כנסיית השכל..ואביב גפן... תהנה לך...
dont love who you get---get who you love Peace&Love all Rinat

pinibn

New member
אני לא אוהב רק רוק ישראלי!!

אני אוהב הכל כמעט.. חוץ ממזרחית... וגם אני אוהב את דרים!! אני מתופף אז אני הרבה רואה קטעים מהופעות שלהם.. איזה מתופף יש להם!!! יא אללה!!

היי איש!

אני אור שמש
ואני חמודה ואני מכפר יונה ואני בת 13 וחצי ואני טובת לב ואני אוהבת את היהודים ואת סיסטם אוף אה דאון ואת נירוונה ואת אביב גפן ואת כנסיית השכל והידד לי! ואתה תהנה כי זה פורום מאגניב עם אנשים מאגניב ועם מצב רוח מאגניב..!

Dark Star03

New member
היי!

אני ליבי ואני מחיפה ולא ליד שום עיר!!! אני אוהבת רוק, רוק ישראלי במיוחד את היהודים ומטאל1 ברוך הבא לפורם!
!

../images/Emo24.gifשאאאאלום דוד !../images/Emo98.gif

ברוך הבא... יא תיזהר מהאנשים פה.. אנחנו מוזרים כאלה שבאים ויוצאים מהארון שלך בלילה ועושים לך בווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו תהנה פה מותק..

וואי למי שאוהב דרים../images/Emo26.gif כנסו

אממפ... אחי עכשיו בגרמינה בהאנאובור<או משהו כזה > בסיבוב הופעות שלהם.. ודיברתי איתו אתמול והוא אמר משהו כמו " יש לי תמונות עם מייק ופטרוצ´י" ומקל טיפוף של מייק ואיזה מפרט אנערף... קיצר הם נכסו מאוחרי הקלעים וזה.. ויש תמונות וזה מהדיגטלית אז שהוא יחזור לארץ אני ישים אותם פה.. ואני עוד התלהבתי מהקטע שנגעתי בטום ובאורית

נופר-אני שונאת אותךךך:)))כי..

גם אני רוצה לגעת בתוםםםםם (אני כותבת עם ´ת´) איזה מאמי הוא!!! חשבתי שהוא יראה אחרת כי בתמונות שראיתי הוא ניראה שונה לגמרי (לא פוטוגני כנראה..) אבל במציאותתתת (וזה מה שחשוב) הוא כזה...כזהה... מאמייי *הייתי חייבת להגיד את זה*

למעלה