היי אני חדש פה!

מצבניק

New member
היי אני חדש פה!

קוראים לי אדם דיין ואני בן 23! החלטתי לפתוח דימון סלייר ומה אני אגיד לכם! פתחתי דף חדש! כל מה שאי פעם חשבתי שידעתי על מייפל סטורי בטל ומבוטל! אני בהלם כמה אני נהנה מהדמות הזאת! אז קבלו אותי במחיאות כפיים! אדם הדימון סלייר! DarkIsPowerX וואלה מה אומר... התאהבתי בשד... ופתחתי אשכול חדש כדי להכריז על "אדם" חדש לגמרי! אני ממש מאושר! גם בחיים האמיתיים, למי שלא יודע, התחלתי ללמד בבית ספר באנגליה, אני אישתי וחמתי תחת אותה קורת גג. המשכורת מדהימה, הדירה שלי יפהפיה, החיים דבש! תוכלו לקרוא לזה אשכול OFF אפילו חח

צ ל י ל 8

New member
היי אדם

שמחה שאתה מסתדר וכיף לך!

שלום סלייר אדם

איזו הודעה משמחת ! ממש כייף לקרוא שאתה כל כך מאושר ! ומסכימה איתך שהדימון סלייר זו דמות פשוט משגעת ! דמות מושלמת מבחינת הגנה, התקפה, מהירות תנועה. פשוד דמות מדהימה. בגלל שחודשים התכוננתי אליה, וגם עליתי דרגות מהר יחסית יצא לי כבר שם בסקניה....אנשים באים למפה שלי להסתכל על הדמג' שלי (ובכלל אין עלי עדיין חצי מהציוד שלי) יש לי כבר הזמנות לבוס ראן ..... בעיקר הולכים להעביד אותי קשה מול האמפרס.....
אם אתה צריך עזרה עם סקילים רק תגיד.

מצבניק

New member
החזה שלי מתנפח כל פעם שאת מספרת לנו

כמה גבוה את מגיעה בזמן כה קצר! את חוקית לחלוטין ועושה דברים שהאקרים יכולים פשוט לקנא. פשוט כבוד שאנחנו באותו פורום. הערכים שאת מקנה בפורום פשוט מעוררי כבוד. אין צורך בהאקים, ניתן להשיג הכל בצורה חוקית ולהפיק הנאה מהיגע. באיזה שעות את בדרך כלל משחקת?

בערב

אבל לאחרונה אני עובדת מהבית ו 2 פרוייקטים שאני עובדת עליהם נגמרו..... אז.... חוטאת גם עם מייפל בבקרים. (לא אינטנסיבי כמו בשעות הערב שכל החברים מחוברים ויש פארטי בטירה). אוטוטו מגיעים לי 2 פרוייקטים חדשים בעבודה וזו אחת הסיבות שאני טוחנת דרגות עכשיו ..... עכשיו עובדת מאד קשה, הולכת לישון מאד מאוחר בלילה כדי לנצל את הכרטיסי ניסיון כפול שיעלמו עוד יומיים מהקאש שופ וכי יש לי עכשיו קצת יותר זמן בחיים. כשהסקילים ממוקססים יותר כייף לי. ואחר כך יהיה לי יותר זמן לעשות כסף, ולהקדיש פחות שעות. הרבה תודה על המילים החמות אדם. חיממת לי את הלב.

miss_t

New member
ברוך השב

נשמע מאוד מפתה לפתוח DS! גם בגילדה שלי כולם פתחו DS! מטורף! טוב לשמוע על התקדמות בפאן האישי. מה אתה לומד? איך הלימודים והאווירה הסטודנטאלית?

מצבניק

New member
אכן צודקת. אני מלמד בבית ספר יסודי.

אני עובד עם כתה ג'. אגב מצאתי הגדרה יפה למקצוע שלי! Introgration Therapist.

מצבניק

New member
Intergration Therapist

תרפיה משלבת. זאת כמובן המצאה שלי אז אל תגלגלי.. לא תמצאי..

Guid

New member
אדם!

מסתבר שאתה לא היחיד שנהנה מאוד מה-DS. מסתבר שהשמועות היו נכונות והדמות הזאת באמת מאוד פופולרית וחזקה... איזו רמה אתה כבר?

מצבניק

New member
אתה תתפלא

אני כבר רמה 9X! לא אופייני... אני הולך לטפל בעצמי היטב, ולהתחיל להרוויח כסף. אגב גם עשיתי לו מייק אובר.. וואלה אני נהנה.

למעלה