יש!! מישהו שנאי גדולה ממנו סוף סוף חחח אני בת 12, סוף סוף אני גדולה פה ממישהו! יובל, אתה בא למפגש?
A AdiA12 New member 17/6/07 #21 יש!! מישהו שנאי גדולה ממנו סוף סוף חחח ../images/Emo209.gif אני בת 12, סוף סוף אני גדולה פה ממישהו! יובל, אתה בא למפגש?
יש!! מישהו שנאי גדולה ממנו סוף סוף חחח ../images/Emo209.gif אני בת 12, סוף סוף אני גדולה פה ממישהו! יובל, אתה בא למפגש?
א אבטיחים חתיכים New member 18/6/07 #23 איזה מפגש? מה התאריך? מתי? ואני לא יודע אם אני יבוא כי כולם גדולים ממני ואני לא מכיר אף אחד כי הצטרפתי אתמול XD
איזה מפגש? מה התאריך? מתי? ואני לא יודע אם אני יבוא כי כולם גדולים ממני ואני לא מכיר אף אחד כי הצטרפתי אתמול XD
B black rock star New member 17/6/07 #22 איזה חמווווווווווווווודדדדדדד../images/Emo103.gif אני משדכת אותך לאחותי =]
S shaharyy New member 18/6/07 #24 ../images/Emo85.gif פחחח.. יא חמוד!!!!!! =[ אתה לא מתאים לי.. עוד אחד שלא מתאים לי!! טוב...הגעתי למסקנה שפה בפורום אני כבר לא אמצא שידוך!! -_-" בנאדם.. חשבת להסתפר?? חח אתה ניראה כמו בת!! אבל אתה עדיין חאמוד!! ><
../images/Emo85.gif פחחח.. יא חמוד!!!!!! =[ אתה לא מתאים לי.. עוד אחד שלא מתאים לי!! טוב...הגעתי למסקנה שפה בפורום אני כבר לא אמצא שידוך!! -_-" בנאדם.. חשבת להסתפר?? חח אתה ניראה כמו בת!! אבל אתה עדיין חאמוד!! ><
P pete wentz my love New member 18/6/07 #25 ברוכה הבאה [באיחור] ../images/Emo122.gif נסטיה 13 וחצי [ו9 חודשים חח P:] אשדוד ברוכה הבאה P: סליחה שבאיחור כי לא הייתי פה לפחות 4 ימים ? P:
ברוכה הבאה [באיחור] ../images/Emo122.gif נסטיה 13 וחצי [ו9 חודשים חח P:] אשדוד ברוכה הבאה P: סליחה שבאיחור כי לא הייתי פה לפחות 4 ימים ? P: