היי, אני חדש פה

theUnheard

New member
היי, אני חדש פה ../images/Emo9.gif

כן, חדש, לא חדשה.. איזה שוק, אה?
מהרגע שהכרתי את התוכנית התמכרתי (אמצע העונה ה-1 בערך) ולמרות שהעונה ה-2 התחילה מאוד מאכזבת עכשיו שוב קצת מעניין אז חזרתי לראות ולעקוב. בהתחלה קצת התביישתי שאני אוהב את התוכנית אבל פתאום גיליתי שחצי מהידידים שלי רואים את זה בסתר ובכלל אנשים, אז מסתבר שזה דווקא תוכנית די פופולרית
בכל מקרה, הייתה לי גם שאלה. בגלל שהעונה ה2 התחילה די משעממת הפסקתי לראות לקצת זמן. לא ממש הפסדתי הרבה נראה לי, אבל כן הפסדתי מי האבא של קלואי. וממש רציתי לדעת - זה ג'ונתן או לא? תודה
אופיר

הי אופיר וואלקם

ברוכה הבאה . יש לנו גברברים פה אתה לא היחיד. אבל עדיף כמה שיותר לא ? חח לגבי האבא של גיוסי זה לא גיו'נתן. זה ידיד טוב שלה מהילדות.

theUnheard

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif

בקשר לג'וסי, היא סיפרה איך ג'ונתן הגיב? איך האבא של התינוק הגיב? מישהו יכול לפרט (כמה שיותר שאפשר
) על מה קרה שם? תודה!

s m i l e 2 4

New member
לא זוכרת איך ג'ונתן

הגיב אבל ג'וסי אמרה שהיא ואבא של קלואי לא ממש בקשר והיא הזכירה את זה שהוא ילד מפונק שרק מבזבז את הכסף של אבא שלו..ואם אני לא טועה הוא אפילו לא החזיק את קלואי אף פעם..

שרי48

Well-known member
wellcome

יש פה כמה וכמה גברים (ועוד כמה בארון) והמון חדשים/ות, אז הגעת למקום הנכון. ברוך הבא.

שרי48

Well-known member
האבא של קלואי

ג'וסי קיבלה את התשובה לגבי האב בסדר גמור. ג'ונתן כנראה יצא מחייה עוד לפני כן, כי הוא לא הוזכר יותר, לא בקשר אליה ולא בקשר לקלואי. ג'וסי העבירה את כל הרגשות שהיו לה כלפיו אל אבי התינקת, שהוא ידיד שלה מילדות, וכרגע היא טוענת שהיא אוהבת אותו ומקווה שהם יהיו ביחד. היא סיפרה שהיא נפגשה איתו 3 פעמים, הוא ראה את קלואי, ולא החזיק אותה על הידיים ... כי היא לא נתנה לו. היא הודתה שהיא רוצה על קלואי בלעדיות וחששה שמא הוא יהיה טוב אליה והיא תעדיף אותו באיזשהו שלב. זה אחד הדברים שרונדה עובדת איתה עליהם, שתיפתח עבור קלואי קשרים אחרים, שלא כמו ג'וסי עצמה, שיש לה מעט מאד קשרים בריאים. רונדה הסבירה לה שזו אנוכיות מצידה לנסות לשמור את קלואי רק לעצמה ושהיא תתאכזב בסופו של דבר, כשקלואי תיגדל ותחליט שהיא זקוקה לעוד אנשים, חברים וכד'. לא ראינו את אבא של קלואי, אבל ראיתי באתר של היילי תמונה של ג'וסי וקלואי עם גברבר - שקלואי די דומה לו (אולי זה דמיוני המפותח??) אז יכול להיות שבהמשך יווצר קשר. הלוואי - בעיקר בשביל קלואי.

שרי48

Well-known member
כתבתי במקום הלא נכון, העתקתי לכאן

ג'וסי קיבלה את התשובה לגבי האב בסדר גמור. ג'ונתן כנראה יצא מחייה עוד לפני כן, כי הוא לא הוזכר יותר, לא בקשר אליה ולא בקשר לקלואי. ג'וסי העבירה את כל הרגשות שהיו לה כלפיו אל אבי התינוקת, שהוא ידיד שלה מילדות, וכרגע היא טוענת שהיא אוהבת אותו ומקווה שהם יהיו ביחד. היא סיפרה שהיא נפגשה איתו 3 פעמים, הוא ראה את קלואי, ולא החזיק אותה על הידיים ... כי היא לא נתנה לו. היא הודתה שהיא רוצה על קלואי בלעדיות וחששה שמא הוא יהיה טוב אליה והיא תעדיף אותו באיזשהו שלב. זה אחד הדברים שרונדה עובדת איתה עליהם, שתיפתח עבור קלואי קשרים אחרים, שלא כמו ג'וסי עצמה, שיש לה מעט מאד קשרים בריאים. רונדה הסבירה לה שזו אנוכיות מצידה לנסות לשמור את קלואי רק לעצמה ושהיא תתאכזב בסופו של דבר, כשקלואי תיגדל ותחליט שהיא זקוקה לעוד אנשים, חברים וכד'. לא ראינו את אבא של קלואי, אבל ראיתי באתר של היילי תמונה של ג'וסי וקלואי עם גברבר - שקלואי די דומה לו (אולי זה דמיוני המפותח??) אז יכול להיות שבהמשך יווצר קשר. הלוואי - בעיקר בשביל קלואי.

Jazz Singer

New member
ממש בתחילת העונה ג'וסי אמרה

שמבחינת ג'ונתן התוצאות לא ממש משנות ושהוא ניסה ליצור איתה קשר כמה פעמים אבל היא לא ענתה לו כי אם הוא לא אביה של קלואי הוא לא "רלוונטי" מבחינתה.

nate200

New member
ג'ונתן רצה להישאר עם ג'וסי

גם לאחר ששמע שהוא אינו אביה של קלואי, אך ג'וסי החליטה כי זה לא יהיה בריא עבורה. בכל אופן, זה מה שג'וסי סיפרה- שג'ונתן אוהב את קלואי ורצה להישאר יחד...

למעלה