היי, אני חדש פה מקווה להשתלב כאן במהרה
ח חצילה בסטייל New member 18/8/06 #2 ../images/Emo9.gifברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!!! אני דניאל מקווה שתהני פה, כיף פה
נ נעה של ה י ם New member 18/8/06 #3 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif שאלוןלחדשים שם? גיל? מאיפה הכרת את טלי? פרוייקט אהוב של טלי? מסר לאומה? ועכשיו תעני ברצינות... את הולכת להישאר כאן או להיעלם כמו 90% מהחדשים?
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif שאלוןלחדשים שם? גיל? מאיפה הכרת את טלי? פרוייקט אהוב של טלי? מסר לאומה? ועכשיו תעני ברצינות... את הולכת להישאר כאן או להיעלם כמו 90% מהחדשים?
ק קלמנטינה מיכל New member 18/8/06 #4 ../images/Emo220.gifברוך הבא../images/Emo24.gif אנשים, הוא זכר!
נ נעה של ה י ם New member 18/8/06 #5 טוב מה את רוצה.. רגילים לבנות../images/Emo6.gif יותר נכון רגילות
ק קלמנטינה מיכל New member 19/8/06 #8 ../images/Emo220.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכנראה
ז זוביק התינוקת New member 19/8/06 #10 טוב לא יודעת מה איתכן אני לא מברכת אותו ב"ברוך הבא" עד שהוא לא כותבלפחות 5 הודעות (לא חובה חדשות...בכל זאת חדש עד פה ) ובתקופות זמן שונות כשתעמוד במשימה. אולי אולי אולי תזכה באיחוליי
טוב לא יודעת מה איתכן אני לא מברכת אותו ב"ברוך הבא" עד שהוא לא כותבלפחות 5 הודעות (לא חובה חדשות...בכל זאת חדש עד פה ) ובתקופות זמן שונות כשתעמוד במשימה. אולי אולי אולי תזכה באיחוליי
ד דורין יפת New member 19/8/06 #11 ברוה הבאהההה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif השתלבות נעימה....
ב ב י א ץ New member 19/8/06 #12 ../images/Emo51.gif לכולן.. ואם תהיתן, אז לא, אני לא מתכוון לכתוב כאן 5 הודעות ולהעלם, אלא להצטרף אליכם רשמית
../images/Emo51.gif לכולן.. ואם תהיתן, אז לא, אני לא מתכוון לכתוב כאן 5 הודעות ולהעלם, אלא להצטרף אליכם רשמית
נ נ ו נ י י י י New member 19/8/06 #13 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo98.gifלירון תשמח
ק קלמנטינה מיכל New member 19/8/06 #14 ../images/Emo220.gifוגם אני../images/Emo98.gif../images/Emo11.gif
ז זוביק התינוקת New member 19/8/06 #15 אני אשמח??? אני אין לי בעיה עם אנשים או עם חוסר בהם... אני מספיקה לעצמי.. ומי שטיפה מכיר אותי מבין גם למה... אני מעייפת
אני אשמח??? אני אין לי בעיה עם אנשים או עם חוסר בהם... אני מספיקה לעצמי.. ומי שטיפה מכיר אותי מבין גם למה... אני מעייפת