היי אני חדש פה.. ו: הדיג'ימון האהוב עלי הוא טנטומון ה והילד איזי... מקווה להשתלב.. קבוטרימון שולט!!
V Vapory New member 6/6/04 #1 היי אני חדש פה.. ו: הדיג'ימון האהוב עלי הוא טנטומון ה והילד איזי... מקווה להשתלב.. קבוטרימון שולט!!
A Apikachu L New member 6/6/04 #2 שלום שלום נחמד שהצטרפת! אנחנו צריכים דם חדש בפורום! מיוטיסמון:כן....יאמי....איזה סוג דם יש לו? אני: אוי, שתוק, או שאני לא אתן לך לשתות מהדם שלי שבוע! מיוטיסמון:את ממילא תתני... אני:טוב...שיהיה
שלום שלום נחמד שהצטרפת! אנחנו צריכים דם חדש בפורום! מיוטיסמון:כן....יאמי....איזה סוג דם יש לו? אני: אוי, שתוק, או שאני לא אתן לך לשתות מהדם שלי שבוע! מיוטיסמון:את ממילא תתני... אני:טוב...שיהיה
N niena New member 6/6/04 #3 ברוך הבא! אוו! גם אני אוהבת את איזי וטנטומון! השתלבות נעימה. אני צריכים הרבה דם חדש (כמו שיאנה אמרה ) כדי לרענן את הפורום ^_^
ברוך הבא! אוו! גם אני אוהבת את איזי וטנטומון! השתלבות נעימה. אני צריכים הרבה דם חדש (כמו שיאנה אמרה ) כדי לרענן את הפורום ^_^
D Digi Lista New member 8/6/04 #5 ברוך הבא../images/Emo13.gif כיף לראות אותך כאן,אני לשירותך,מקווה לעזור לך להשתלב ושתרגיש במהירות ב|בית
ברוך הבא../images/Emo13.gif כיף לראות אותך כאן,אני לשירותך,מקווה לעזור לך להשתלב ושתרגיש במהירות ב|בית