היי, אני חדש כאן.

TanSun

New member
היי, אני חדש כאן.

היי, קוראים לי אוריאל ואני חדש בפורום אני משחק משחקי תפקידים (בעיקר D&D) כבר שלוש שנים עם חברים. חבר שלי שהיה השה"ם עזב ועכשיו החלטנו שאני יהיה השה"מ כי אני הכי טוב ואני הכי מבין בזה. אני רוצה לדעת אם יש לכם עצות. תודה.

ogmios

New member
welcome aboard

הסר את מגפיך, הסב אל שולחננו, התרענן בכוס שיכר צוננת וספר לנו מהרפתקאותיך.

DDN

New member
ברוך הבא לפורום!

עצות תמיד יש. הראשונה: היה הוגן. השנייה: דמויות השחקן לא אמורות להצליח תמיד. שלישית: הדמויות הן לא אלים, וגם הן יכולות להיכשל. רביעית: מה שלא הורג את הדמויות, מחשל אותן.

0Pandemonium0

New member
השנייה והשלישית הן אותו דבר, לא?

זה צריך להיות: השנייה: דמויות השחקן לא אמורות להצליח תמיד. השלישית: דמויות המנחה לא אמורות להצליח תמיד.

DDN

New member
לא בדיוק

מצד אחד התכוונתי שהן לא אמורות להצליח, מצד שני, הן יכולות (ולדעתי גם רצוי פעם-פעמיים) להכשיל אותן בגדול.

Soul Cake Duck

New member
ואם כבר להכשיל

אז אפשר גם לקחת צלעות למזכרת

0Pandemonium0

New member
מבחינה מסוימת, אפשר.

אם כל השחקנים בנו דמויות מקרטון והחליטו שהן ילכו ויהרגו כל דבר שזז בשביל נק"ן, ואתה היחיד שבאמת בנה דמות מושקעת עם אופי, אז אתה השחקן הכי טוב, לא?

NacroMittler

New member
it depands on your point of view.

שחקן שאוהב להרוג ולחתוך ולקצוץ יגיד שהדמות המושקעת עם האופי דווקא הכי גרועה, כי היא נורא משעממת היא לא הורגת מספיק, וגם כשהיא הורגת היא עושה את זה כי "הסבתא רבה שלה נרצחה ע"י אורקים ויש לה שנאה תהומית כלפהיים ו...". אותו קוצץ מקצועי יתהה לגבי מטרת ההתפלספות המיותרת הזו, שכבר מוציאה את כל החשק להרוג. השאלה היא "מה אתה יותר אוהב?", ולא "מה הכי טוב". ד"א, יכול להיות שחקן שיגדיר הכי טוב לפי מספרים. "ממוצע התכונות שלי יותר גבוהה ויש לי הכי הרבה דרג"ש אז אני הכי טוב".

למעלה