היי אני חדש כאן

SarcaSeriouS

New member
אף פעם לא הבנתי עם הקטע עם האחד....

בגלל שהכינוי כבר תפוס או משו? גברת שוקו, עם כל יום שעובר אני מבין אותך יותר...
שלומלום לך! וואי... בן 13...ממש צעיר... מה מביא אותך למחוזותינו? תכיר, ה
המקומי הוא רספיוטין, זה הכתוב מעלי. מקווה שנקבל אותך יפה!
ד"ש לדו(דו וחלי האנורקטית...) בקטנה: שמתם לב לדמיון המדהים בין
לתמרור עצור הפוך?
- כל זה צריך להכנס לך לפה? בהגזמה! ה
נושבת קרירה ,נוסיף עוד מירי לוחסה למדורה...
נראה עליך ממש

וולקאם!

ברוך הבא מה מביא אותך לפורומנו הקט? כאן בדר"כ מגיע רצף של שאלות חסרות כל הגיון, ביניהם מספר הכוללות עירום וחומרים ממכרים (מי אמר שרל'ה שרון ולא קיבל?) אבל בגלל שממש אין לי כוח לכתוב אותם תרגיש חופשי לספר על עצמך באופן כללי.

1דו צעיר

New member
טוב ביקשו ממני לספר על עצמי אז...

טוב אני דו מיני (עם לא הבנתם מהשם מישתמש) ולא יודע מה אתם עוד רוצים לדעת תישאלו ואני יענה...

SarcaSeriouS

New member
שאלות אתה רוצה? אין בעיה...../images/Emo123.gif

בן כמה ומהיכן? האם בארון? מערכת יחסים? מידת נעליים? היקף ראש? כמה אצבעות ברגל ימין? אוהב שוקולד? איך מעביר את החופש? איזו מוסיקה שומע? מה אוהב לראות בטלפיסיה? ומה דעתך על הומואים ולסביות? את התשובות אני מבקש להגיש בדף מסודר לוועדה לקבלת חדשים עד השמיני לחודש. בהצלחה ודרישת שלום!

1דו צעיר

New member
תשובות לשאלות של SarcaSeriouS

אני בן 14 מצורן (חור בשרון) אני לא ממש בארון כאילו ההורים שלי יודעים ושתי ידידות הכי טובות יודעות אני לא במערכת יחסים אני ידלג על שלוש שאלות.... אני מת על שוקולד את החופש מעבירים בסבבה בט"ו באב היתי עם חברים בניצנים בהופעה של משינה מוסיקה אני שומע הכל.... בטלוויזיה אני רואה קימעת הכל מה שיש ומה דעתי על הומואים ולסביות מה זאת אומרת מה דעתי? כאילו אני בעצמי דו מיני אז כאילו אין לי בעיה לא עם סרייטים לא עם הומואים ולא עם לסביות

SarcaSeriouS

New member
קבל קיצור פשוט לכינוי שלי:SSS

יפה שלקחת את העניינים ברצינות! החלטתי פה אחד עם עצמי שהתקבלת! מז"א חור בשרון? השרון הוא איזור נפלא (משוחד...) כן, אבל השאלה היא האם אתה אוהב אותם? את הההומאים והלסביות... לא מפריע לך שהם נמשכים לאותו מין? סתם, אני מתלוצץ... אל תענה.........זה אני! ד"ש.

1דו צעיר

New member
לא אמרתי שהשרון זה חור אמרתי שצורן

זה חור! וצורן נימצת בשרון=צורן חור בשרון...

TheMadKow

New member
אני דווקא הבנתי ש...

עמק הצורן הוא מאד מוערך בימינו.. בדיחת לשון, לא משנה. תמשיכו בעיסוקיכם ! את תתיחסו אלי 1 לא צריך ! אני רק אלך לבכות עם הדובי דוב שלי !!!

SarcaSeriouS

New member
לפרה משוגעת יש דובי דוב? בוגד!!!

מליא, אם היתה לך בובת פרה, עוד הייץ מבין...אבל דובי??? הדרדרת לתהום עמוקה... תן לי יד....לעולם לא אעזוב... ברשותךף, אמשיך בעיסוקיי.. (שזה בעצם להגיב להודעות אחרות...). ד"ש לפרה המשוגעת ...

SarcaSeriouS

New member
אוקי.........i was just saying

אוקי..יכול להיות שטעיתי ב"אמרתי"... אוף, שכחתי לגמרי את השפה האנגלית. למה בכלל התגייסתי לצבא? *פורץ בבכי תמרורים* (עצור, תן זכות קדימה, אין כניסה...) מלכתחילה הובן שזה מה שכתבת...נא לשמור היטב על מכנסיך.

SarcaSeriouS

New member
שוב ברוך הבא...

הפעם אוותר על השאלות הרבות... תוריד נעליים, חולצה ומכנסיים ותרגיש כמו בבית...

e y a l a

New member
נוער גאה - איזור השרון :)

הי, שמי איל ואני מדריך את קבוצת הנוער בכפר סבא (שכרגע מרכזת את הפעילות באיזור השרון) בארגון נוער גאה. אם אתה מעוניין בפרטים נוספים, אתה מוזמן ליצור קשר באייסי 94898411 או במייל שלנו [email protected] אגב - אנחנו ממש שכנים ;) שיהיה בהצלחה, איל עמית ארגון נוער גאה - כפר סבא

למעלה