היי אני חדש כאן

eevroz

New member
היי אני חדש כאן

אני יוצא בשאלה וותיק (3 שנים) אני מסוקרן לכן אני כאן.

n oy

New member
ברוך הבא בצל קורתינו../images/Emo73.gif

שב תנוח אל תירא ותתחיל בסיפור שלך שיהיה לנו מעניין קצת תרגיש בנוח יום טוב נוי.

eevroz

New member
סיפור ? לא ביג - דיל

אמנם קורות חיי הם מסלול יוצא דופן, ישיבה - נישואין - כוילל - צבא - גירושין (כי האשה יצאה בשאלה) - רכישת מקצוע (אוטדידקט)- יציאה בשאלה. אבל אני מניח שהתכונת לסיפור יציאתי בשאלה. ובכן הסיפור הוא : האם יש אלוהים ? לא אכפת לי האם אני צריך לקיים מצוות ? לא אכפת לי לא אכפת לי כי יש דברים יותר מענינים (ולכן יותר חשובים). בחיים שבהם זה היה אכפת לי זה יצר אצלי מתח נפשי תמידי - האם אני בסדר.. הרבה יותר נח לחיות בלי חשבון. יש דין ויש דיין ? לא אכפת לי. וימותו הקנאים :)

n oy

New member
וואלה איזה סיפור יש לך

ואמן אמן שימותו הקנאים והכי אהבתי את זה שהתגרשת כי אישה שלך יצאה בשאלה ואתה יוצא בשאלה אחר כך אתה אוהב אותה? כי אם כן אפשר לסדר משהו אתה יודע בעעעעעעע - אני באמצע העבודה נא לקחת הכל בעירבון מוגבל - נוי.

../images/Emo6.gif

ברוך הבא! אחלה סיפורים יש לך. >ספל חמאה מצרפת
<

rigoletto111

New member
זה מוכיח את טענת אסטרו שיציאה בשאלה

מזיקה לסביבה, תראה מה קרה לך! <וברצינות - ברוך הבא!>

eevroz

New member
שכחתי לספר לכם מתי זה קרה לי

אם כבר בסיפורים עסקינן. שאת כל המסלול שסיפרתי עליו עברתי מגיל 19 עד גיל 23. בהתחשב בכמות האירועים ובקיצוניות של כל אירוע. העובדה שכל זה קרה לי בתוך 4 שנים יוצקת משמעות נוספת לקורות אותי.. (איזה משמעות? לא יודע, תגידו לי אתם :)

spag

New member
יו! איזה יופי!

מה עכשיו עם אשתך? הכרתם שוב?
אולי היא גם בפורום?

eevroz

New member
אין לי מושג ירוק

מה קורה עם האקסית שלי. מעל לשש שנים לא היה בינינו שום קשר. ייתכן והיא כאן ואני לא יודע. מימי אם את כאן השמיעי קול :) חחח

Le Fay

New member
מקווה לטובתו שהיא לא מבקרת כאן../images/Emo11.gif

או ממליצה לו בחום להזדרז ולהחליף ניק.

eevroz

New member
וואלה ../images/Emo5.gif

זה לא היה בפורום הזה... נחמד לראות שמישהו קורא את ההודעות שלי גם מפרומים אחרים. חחח (על זה נאמר: "רבי אומר... הסתכל בשלשה דברים ואין אתה בא לידי עברה. דע מה למעלה ממך עין רואה ואוזן שומעת וכל מעשיך בספר נכתבים".)

Le Fay

New member
זה מה שחלק מאיתנו עושים כשמגיע הנה

מישו חדש, כמובן. מכשפות בוודאי עושות את זה! אבל מטעמי התחשבות חיכיתי שהדף הזה יתגלגל אחורה

eevroz

New member
תודה תודה...../images/Emo24.gif

ואגב אני מכיר דג שזקוק לאופניים

למעלה