היי אני חדש כאן...

rock lee

New member
ואל .....

ואל תאמרו לי "אתה לא יודע איך זה בחו"ל" כי אחרי הכל כל מקום שונה איפה שאת חייה שונה מאיפה שמישהו אחר חיי ודווקא היה לי חבר שעזב לחו"ל ואמר שהמצב שם טוב ושהוא לא ממש מתגעגע חוץ מלחברים חוץ מזה אפשר להכיר חברים חדשים בארץ חדשה ככה העולים החדשים מכירים פה חברים אפילו שהשפה לא מגבילה אותם. למה לך אין חברים ?

rock lee

New member
אין פלא..

אם "קסם" כזה אין פלא שלא הולך לך ואפילו שאת בת 18 ואמורה להיות בוגרת ממני יש לך הודעות ילדותיות

kit k@t

New member
ד-ב-י-ל!

איפה אמרתי שלא הולך לי? יש לי חברים, יש לי חיים, והולך לי טוב בביצפר! אהההההה אמילי, אולי נעביר חוק שאסור להיכנס לפה מתחת לגיל 15? בבקשה... קאט

אסף 8

New member
היי! וואו!

זה שיש פה כמה דבילים לא אומר שזה בגלל הגיל! זה רק מספר...

אסף 8

New member
רגע בעצם מכפת לי

עוד חודש גם ככה אני בן 15

נעמצי

New member
cut the bulshit & listen

אני נמצאת עכשיו בארץ- כן? ואני לא יודעת למה אבל לא פגשתי אדיוטים. האם אתה האדיוט האחרון בארץ? אם כן פליז תעבור לחו"ל - כי שם יש בכמויות- בטוח תמצא שם חברים לעזזאל. אה ופליז? אידיוטים- שאט דה פאק אפ. נמאסתם!

maya14

New member
מה הקטע שלך?!

1 אתה לא יודע בשיט איך זה לגור בחו"ל 2 לדקור אותך ואלימות זה ממש תלוי מי החברים שלך 3 גם באמריקה יש אנשים עניים 4 אני מבקרת פעמיים בשנה בארץ ועזבתי רק לפני שנה ככה שאני יודעת טוב מאוד איך זה לחיות בארץ.אני כרגע בארץ לביקור של חודש וחצי אחרי שנה באוסטרליה ואני מאושרת לגמרי. היציבות והטוב בחיים שלך תלויים רק בך ולא במקום בו תגור

deanXbelgiumX

New member
"חו"ל"

מזה משנה אם מישהו יספר לך על החיים שלו בטורנטו ואיך הוא משתלב בחברה באיזה בית ספר תיכון ספציפי בחלק מסוים של טורנטו כשאתה תעבור בכלל לסן פרנסיסקו או לונדון מזה השאלה הזאת גם שלא לדבר שבכל כיתה או שכונה נתונה אתה יכול למצוא את המקום שלך גם זה תלוי באיזה בנאדם אתה שלא נדבר מבחינה לימודית

Daniel BoY

New member
תשמע אחי...

לדעתי, אתה מחפש דרך חדשה לגמרי בשביל לצאת מן המצב שאתה נמצא בו כרגע. אפשר לראות עליך בכל מלה שאתה רושם שרע לך. וזה טבעיף שכשרע לבן-אדם הוא יחפש מקום חדש. אבל אין מה לעשות, לא תמיד חו''ל זה יותר טוב. לאחד זאת יכולה חוויה מדהימה והתקופה הכי יפה בחיים, ולשני סיוט. השאלה היא לאן אתה מגיע, ומהן תכונות האופי שלך. אני גרתי בחו''ל, ולא הייתה לי שום בעיה חברתית שם, אבל בכל זאת רציתי לפעמים לחזור. אם אתה חברותי, ויש לך ראש פתוח,כוח סבל ובעיקר סבלנות, אין שום סיבה שלא יילך לך טוב בחו''ל. זוהי דעתי.. בהצלחה

למה לעזאזאל אתה חושב שכשתהיה

בחו"ל יהיה לך כסף???? אם אתה לא מצליח לעשות כסף בארץ , אז תרשה לי לאכזב אותך מעט...אבל כנראה שגם בחו"ל לא תעשה. זה הרבה יותר קשה שם. בארץ יש לך פריוילגיות...אתה אזרח! יש לך שפה! נולדת וגדלת פה! ומי אתה בחו"ל?????? אף אחד! סתם עוד ישראלי מהגר! המנטליות של אנשים בחו"ל שונה מהמנטליות בארץ. בארץ כשמגיע עולה חדש ישר כולם קופצים עליו ונהיים החברים הכי טובים שלו , ככה זה הישראלים. למה נראה לך שהאמריקאים הם כאלה????? אני לא יודעת בן כמה אתה , אבל אתה פשוט נשמע ילדותי וחי בתוך איזשהי בועה...

אני מצטערת אם ההודעה הזו פגעה

במישהו... ומצטערת על הצורת ביטוי שלי. פשוט אנשים כאלה מכעיסים אותי נורא. אגב , כרגע הסתכלתי בכרטיס האישי של הילד והוא בן 14... עכשיו הכל מובן וברור לי... שוב , מצטערת אם פגעתי.

למעלה