היי אני חדש כאן...

rock lee

New member
היי אני חדש כאן...

שלום אני בן 14 חי בארץ (לצערי*) אני לא יודע אך זה בחו"ל אני בן למשפחה חד הורית, אמי מנסה לעזוב את ישראל (אני מקווה שהיא תצליח) ואפילו שאמא שלי עובדת כמו חמור אנחנו לא מצליחים להתקרב אפילו לסכומים הנדרשים להגירה לחו"ל. אנחנו רוצים לעבור לקנדה או אמריקה בעיקר אלה . מנסים מנסים (יש משהו באופק [לא בטוח ממש]) מה שברור זה שבכוונתנו לעזוב. *ציטוט:"חי בארץ (לצערי*)" תנו לי לפרט, אני בטוח שאתם שומעים בעיקר על פגועים וטרור אבל אצלנו יש בעיות יותר מוחשיות מזה למשל, כסף , אבטלה, אלימות, איכות חיים נמוכה וגם לפיגועים יש קשר רב!, רמת חינוך נמוכה ככה זה איפה שאני חיי ואני משער שככה כל המדינה. נ.ב באילו דרכים אתם היגרתם לחו"ל

ציקהלה

New member
תיהיה מרוצה ממה שיש לך ו

בקשר לזה איך באנו לפה??? אבא בא יום בהיר אחד ואמר יופי עוברים לטקבב זה היה ככה בערך

rock lee

New member
...easy for you to say

א)ממה "שיש לי" קשה להיות מרוצה אני בטוח שאתה יש לך כסף ומרוצה ממה שיש לך אבל לא אני וחוץ מזה כל לך מאוד לומר לי "תהיה מרוצה ממה שיש לך" כי אתה בכלל לא חי פה!!! . (ואכשיו לשאר האנשים) ודרך אגב פו בארץ לא טוב למי שחשב אחרת(זה בשבלכם) 1.מבחינה חברתית חרא (איש לאיש זאב) 2.מדינית חרא 3.כלכלית חרא 4.בטחונית זה big חרא!!! ואחר כך אתם מהגרים לחו"ל ואומרים שם :"כאן זה מסריח" "בארץ היה יותר טוב" וכו... אתם נשמעים כמו הרוסים שהיגרו לפה ומתחילים לומר כל הזמן:"קשה כאן בארץ" "ברוסיה היה יותר טוב" ואף אחד לא אומר להם "תסתדר אם מה שיש לך" לסיכום: שכחתי להזכיר את הסיבות המנטליות למה אני רוצה לעזוב אני מקנא בכם שאתם בחו"ל בזמן שאני תקוע בארץ ושכנים שלי כבר נהרגו בפיגוע התאבדות קוס-אמק!!! וגם שניסו לדקור אותי בארץ הנהדרת הזאת כבר פעמיים!!!+לקחו את הכסף באותה הזמנות אלא מה!!! ולמה כבר לא עזבתי אתם שואלים!? כסף,חברים אין פה כסף מובן!

מישהו פה מריר מדי.

אנחנו יודעים איך זה לחיות בארץ - אתה לא יודע איך זה לחיות בחו"ל ולכן אני לא חושבת שאתה יכול להגיד שאתה מקנא בנו. לכל מקום יש חסרונות ויתרונות. מי אמר שבמקום אחר היה לך יותר כסף? אתה יודע איך החברה בחו"ל? לא. אז תפסיק לקטר וכמו שנאמר - תהיה מרוצה ממה שיש לך. מה זה כל הקיטורים האלה?

k e r e n l

New member
כמו שאמילי אמרה....

אתה לא יודע איך זה לחיות בחול... אנחנו כן יודעים איך זה בארץ... ותזכור... הדשא של השכן תמיד ירוק יותר..

rock lee

New member
"טוב שלא הגזמתי "

אני מצטער על המרירות פשוט הראשון שרשם לי תגובה אמר לי "תסתדר אם מה שיש לך" וזה מאוד אבל מאוד מרגיז!!!! אני עדיין מאמין במה שאמרתי. ובקשר אליך. לי, נראה שפה בארץ היית "מסודרת" איך שאומרים ויום אחד עזבתם הכל . וזה טראומה בשבילך וגם שם את לא "מסודרת" כבר לא יודע מה אולי מתייחסים אליך לא יפה אולי יש אנטישמיות אין לי מושג ואכשיו כשאת שומעת אותי אומר "לא טוב פה בארץ" זה מנפץ לך את התקווה של "אין כמו הבית" כי קיווית ששם בישראל יהיה יותר טוב מה לעשות "תסתדרי אם מה שיש לך" [מבינה איך אני מרגיש] באותו מידה שאת ניפצת לי את החלום שבחו"ל יותר יציב וטוב דרך אגב מה קורה שם איפה שאת חייה שגורם לך לא לאהוב את איפה שאת חייה? [אלימות?,תרבות?] וכו...]

rock lee

New member
יש לכולכם...

יש לכולכם מכנה משותף שהוא : "בחו"ל לא טוב לי" ולי יש את הדעה "בישראל לא טוב" זה רלוונטי שתתנגדו לי או שאתם אוהבים להתווכח או שיש לכם מה לומר אבל.......... יש לכם עוד מכנה משותף והוא שפה בארץ היה לכם יותר כסף$ וחברים וחייתם טוב כי אתם הייתם פה "מעמד בורגנות" של ממש. בזמן שיש פה מלא עניים ופצועים ואנשים שלא יכולים לשלם על תרופות נראה לכם שהם אוהבים לחיות פה? וברור שיש פה דברים טובים ויש אנשים טובים אבל גם חלקם היו רוצים לעזוב.

kit k@t

New member
אתה בן 14!!!

תרד מהעץ שלך של "אני עני ומסכן וחסר כל". יהיו לך חיים מאד קשים אם תמשיך עם זה. קאט

הרי זה ברור

כולנו בארץ חיינו בוילות מפוארות בהרצליה פיתוח ועכשיו פתאום אין לנו כסף. בונא, כל כך הרבה קישקושים כבר בגיל 14? שתהיה בריא.

אמאלה.

אתה מפחיד אותי. מה זה מסודרת לעזאזל? אני יודעת בדיוק איך זה לגור בישראל אז אתה לא מנפץ לי שום תקווה (אה?). אני יודעת בדיוק מה טוב ומה רע בארץ. אתה לעומת זאת לא יודע רבע דבר על החיים בחו"ל אז למה נראה לך שאתה יודע יותר מאיתנו? מה רע פה? תחשוב מה זה שהחברים שלך והבית שלך נמצאים במרחק 5 שעות טיסה ואז אולי תתחיל להבין מה רע פה.

feeler

New member
הבנו כבר, מספיק.

אז לא טוב לך. ביג פאקינג דיל. אתה חושב שפה יהיה לך יותר טוב? בבקשה - נסה. אל תאמר שאתה לא יכול כי אין לך כסף. נסה להכנס לתכניות החלפת תלמידים, או משלחות עירוניות מסוימות שמקבלות סיבסוד. ואז תחזור ותגיד מה דעתך. בינתיים - שב בשקט ותן לנו להיות מרירים, לא צריכים אותך כדי להוסיף על זה. ולא, לא לכולנו רע כאן.

kit k@t

New member
הכסף בארה"ב,

צומח על העצים. אין פה אבטלה בכלל. והפשע לא קיים. איזה מקום נהדר... קאט

rock lee

New member
במקום...

במקום ירידות הדדיות אולי תומרו לי מה לא טוב שם ביום יום שלכם

ציקהלה

New member
אחי תקשיב

לי לא רע ואני אפילו דיי אוהב את זה.... לא עברתי ממשמן לפה ואני ממש אוהב את זהלמען האמת. אני חושב שכל מה שהופך את הארצות שאנחנו גרים בהן למקום רע זה הצורה שאנחנו מקבלים את הדברים שהולכים פה. העינניין זה עד כמה אתה אופטימי (יש אנשים שאומרים שאופטימיות זה למפגרים אבל אופטים הם חיים הכי טוב בכל מקרה).

rock lee

New member
או! סוף סוף!

או! או! סוף סוף מישהו לעניין הסיבה שאני שואל כפי שאתם יודעים זה שהמשפחה שלי שוקלת לנסוע אז בכלל סתם לדעת. איך הבית ספר שם איך המצב הכלכלי וכו...

rock lee

New member
יש לי מלא חברים דווקא...

יש לי מלא חברים דווקא אבל יהיה נחמד לעבור לחו"ל [לדעתי]

למעלה