היי אני חדש ישן

prophet1

New member
היי אני חדש ישן

היי אני חדש אמנם בפורום אבל ישן במוזיקה אז ככה קוראים לי אביעד ואני בן 15 ואני שומע רוק מאז שאני בן 0 אני אישית התחלתי בגיל 8 אבל כל המשפחה שלי שומעת אז ככה פחות או יותר התחנכתי על רוק הסגנון של רוק שאני הכי אוהב הוא גראנ'ג (נירוונה,פרל ג'אם, אליס אין צ'יינס , סאונד גרדן,סטון טמפל פילוטס,פיית' נו מור, ועוד שפשוט לא עולים בראש ) יש למשפחה שלנו בערך 800 דיסקים וכולם רוק משובח מכל הסוגים (בלי פופ מסריח איך מעזים לקרוא לזה בכלל מוסיקה ) אני ואחים שלי ואבא שלי גם מנגנים מצוין אח שלי תותח על בגיטרה שומע שיר פעם אחת ויכול לנגן אותו כולל סולואים הלוואי ואני יהיה כמוהו אני מציע לכולכם (מי שלא מכיר) פרל ג'אם הם מדהימים והם גרמו לי לאהוב בצורה שאני אוהב עכשיו והייתי רוצה לדעת אם יש פה אנשים שמבינים רוק כמו שאני מבין לא שאני מתלהב אבל אני יודע הרבה על רוק מאות שירים בעל פה מלא דיסקים ולהקות כל להקה שאנחנו מכירים יש לנו את כל הדיסקים שלהם יש לנו 10 גיטרות 3 קלאסיות 1 אקוסטית 1 בס חשמלית 5 חשמליות ומבניהים: שרוול,פנדר סטרטוקסטר אמריקנית,גיבסון לס פול קלאסיק תופים בקיצור יש לנו מאין חדר מוזיקה משפחתי מושקע וטוב עכשיו שלא תבינו אני לא שומע רק גראנג' זה פשוט הכי טוב בעיני טוב מחכה לתגובות

אררר../images/Emo70.gif

למה אתה עושה לי את זה? דווקא שאני אקנא נכון? בעע אני נידפקתי עם חרא של בית! אח שהוא ערס מפגר ואמא שהיא זקנה ילדותית ששומעת שירים ביידיש! והיא עוד אומרת שהמוזיקה שלי זה חרא! בעע עזבו אני אחרי ריב איתה.. אמ.. זה נו.. ברוך הבא

היי

דבר ראשון פשוט וואו ענקי על כל תיאורייך נשמע נורא כיף. עכשיו , אני לא חושבת שאני מבינה דגולה ברוק למעשה אין לי כ"כ הרבה דיסקים ובטח שלא 800... ובטח ובטח שאני לא יודעת אלפי שירים בע"פ ... אבל אני מאוד אוהבת את הלהקות שציינת ובעיקר את פרל שאני מתההההה עליהם :)) אני מקשיבה בעיקר לגראנג' ואלטרנטיבי של שנות ה90' אני שומעת שירים , מתעניינת אבל לא ברמה כזאת... (קח את זה כמחמאה ) בכל מקרה , ברוך הבא לפורום ואיך שזה נשמע אני חושבת שיש לך הרבה ידע לתרום לנו. ובקיצור פשוט וואו :)

the sofa city

New member
אמממממ

W--o--w!!! Dude! 10 גיטרות?!?!?! תופים?!?!? (אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה) 10 גירות... תופים?!?!?!? אני מתה מקנאה.... אבל עוד לעט גם לי יהיו תופים לשתי האחיות שלי יש גיטרות ולאחת מהם יש שתים, והם תמיד מרשות לי לנגן.... או אני עדיין בשוק! 10 גירות... תופים?!?!?!? מי אצלך מנגן בתופים? ואו! אוף! אני מתה מקנאה...10 גירות... תופים?!?!?!? אוף...! טוב טוב דיי ברוך הבא לפורום, תהנה... טוב דיי התקף קנאה...

ואו.......ואני חשבתי שאני

מבינה במוזיקה וכל השאר. אמממ גם אני הייתי רוצה לדעת לנגן אבל אין לי כוח ללמוד (אני עצלנית). ובכן ברוך הבא!.

P o l l y

New member
I dont know you - but

I think I love you ברצינות...איזה כיף לך.... :) ספר לנו פרטים עלייך- מאיפה אתה, מה אתה אוהב לעשות, מספר icq אם יש ואם בא לך), ובקיצור- כל מה שבא לך :) באמת אחי- youve got it all ממש מגניב לגדול בבית כזה. ורק נצל"ש קטן: אני מכירה מישהו שניראה ממש כמו כריסט!! והוא גר ברחוב שלי והוא פעם היה בפורום הזה ורק היום קלטתי שהוא מאוד דומה לקריסט! :) קולי.. אני מכירה מישהו שדומה לכריסט... איזה סוייט זה... :)

Hairspray Queen

New member
אההההההההה

גיטרות. הרבה. פנדררררררר סטרטוקסטררררררר אני רוצהההההה!!!!! בוא'נה, חתיכת משפחה מוצלחת יש לך, הא?... הלוואי עליי.... [פרל ג'אם באמת מדהימים.

whatever4

New member
בחיים לא קינאתי

כמו שאני מקנאה עכשיו! מיליון גיטרות..........תופים........מיליון דיסקים..........האם תנשא לי?

hgvrycuihnhuyb

New member
פצצה אחי 10 גיטרות!!!!!!!!!!!!

והורים רוקיסטים!!!! תקימו להקה....תיכנס גם לפורום גראנג'...זה על כולם אני מקנאה...עכשיו...

made in china

New member
אבא שלך הוא אוזי אוסבורן????

ברוך הבא לפורום! אני
אלה
.... מקווה שתזכה להרבה הזדמנויות לחלוק איתנו את הידע שלך, ושתהנה בפורום

נריה פי

New member
לא פיייייר!!!

לי יש משפחה ששומעת שרית חדד וחמסה וכל המזרחית הזאת!!! בלעעעעעעעע אתם לא מתארים לעצמכם כמה אני סובלת!!! תנסו לדמיין מה זה לקום לצליליי שרית חדד ביום שבת בבוקר.. פשוט סיוט! דרך אגב, ברוך הבא מקווה שתהנה פה נריה.

ענבר ש

New member
מה קורה אחי?

אולי תלווה לי את אחת מהגיטרות שלך??אממ..רצוי גיבסון... אבא שלי גם מנגן על גיטרה, אולי נשכנע את האבות שלנו לפתוח להקה?
אוףף איזה כיף לך יש לך עשר גיטרות! גם אני רוצה!!! וגם אני רוצה 800 דיסקים.. אוו.. כמה דיסקים אני יכולה לקנות, אם רק תביאו לי כסף..

life style

New member
ברוך הבא!

כמו כולם אני מקנאה (איזה קנאים אנחנו) וגם אני חולה על פרל ג'אם... אני התחלתי לאהוב רוק בגלל נירוונה כי אותם שמעתי ראשונים אבל פרל בהחלט הקפיצו את ההאהבה שלי לרוק לרמות חדשות.. תהנה בפורום!

swan k

New member
אני גדלתי בכלא!

למזלי אח שלי שמע ושומע רוק משובח אבל אני כמו אסירה אמא שלי לא נותנת לי לשמוע כלום כמו שצריך(זה עושה לה כאב ראש) ויש לי אחות בצבא ששומעת בריטני ספירס ומוזיקת מסיבות של פרחות וערסים!! ואחות שמתלהבת משלום חנוך! ברוכה הבאה! אתה במגמת מוזיקה?

l i f a g i r l

New member
אומנם אני היחידה...

אומנם אני היחידה במשפחה שמנגנת על משהו.. אבל כולם בורמלים ושומעים רוק וגראנג חוצמאמא אבל לא ממש מפריע לה מה שאני שומעת אלא איך שאני מתלבשת אבל...היא חיה עם זה

למעלה