היי אני חדש גם!!!!

king kazabubu

New member
היי אני חדש גם!!!!

הספרים האהובים עליי היו של רומח הדרקון בכל אופן רשומות רומח הדרקון... הספר דרקונים של להבת הקיץ לא היה משהו.. עצבן אותי התרגום הגרוע. בכל מקרה אני רוצה לבקש משהו למרות שאני חדש... מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הספרים באנגלית? ואיזה עוד ספרים יש בסדרה? אני פשוט לא יודע... נורא אהבתי את זה אבל לא מצאתי שום דבר על זה... ודרך אגב קשה מאוד להחליט מי הדמות האהובה עליי... מצד אחד רייסטלין הדמות הכי שווה... מזכיר לי את וג´יטה מדרגון בול זי למי שמכיר... מצד שני סער היה כזה מגניב.... גם נורא עצוב לי שהוא מת. פיזבן היה ההפתעה של הספר למרות שאחרי שקראתי את הטרילוגיה שוב אז כבר ראיתי רמזים... המון רמזים. וכמובן תניס איך אפשר שלא לאהוב אותו... בקיצור דברו איתי!!!

שלום לך!

מקווה שתהנה מהפורום הקטן שלנו. הספרים האחרים שתורגמו לעברית הם: שישית המפגשים (6 ספרים) אגדות רומח דרקון (3 ספרים) רשומות רומח הדרקון (4 כולל את "להבת הקיץ") וגם אחים לנשק+כבשן הנשמה. נ.ב כל פעם שאתה רוצה לכתוב על משהו שקצת הורס אז תכתוב
ואחר כך תכתוב בסוגריים למי זה הורס כמו:
(למי שלא קרא את ליל החורף!) ורק אז תכתוב על מות סער! שוב מקווה שתהנה בפורום בברכה (עוד מעט אני יתקן את החתימה!)

Ophel McNeil

New member
רק עדיף

למען שפיות האנשים, כדאי לשים רווח בין הסימן
לספוילר עצמו. לדגומא -
למי שלא קרא דרקונים של ליל החורף! ס פ ו י ל ר
סער מת.

king kazabubu

New member
סורי...

לא ידעתי שזה יהרוס לאנשים. להבא אני אשים את סמל הספוילר המפורסם ואשאיר הרבה רווחים. תודה על רשימת הספרים. ואני חושב שאני מאוד יהנה מהפורום. ולמה אני נשמע נואש?

למעלה