היי אני חדש בפורום ו...

juggernaut

New member
היי אני חדש בפורום ו...

לא קראתי רומח הדרקון אבל מלא המליצו לי.. אפשר לדעת מה הסדר? כאילו איזה זה ספר זה הראשון...ומה בערך העלילה הגדולה המרכזית? או שלכל סיפור יש מן עלילה מיוחדת בלי קשר לשני?

python 4

New member
הקנדר....... הקנדר!!!!!!!!!!!!!

|סמיילי מורט שערות| איפה הקנדר עם החוטיני כשצריך אותו? למה אנחנו משלמים לו, לעזאזל?

python 4

New member
אמממ... סליחה.

שים לב לשורה האדומה למעלה - סדר הקריאה. תלחץ עליה ותמצא מאמר בנושא סדר הקריאה הנכון. ומהו הספר הראשון. כל הספרים מהווים חלק מעלילה גדולה, למרות שכל טרילוגיה יכולה להיחשב כעומדת בפני עצמה. בכל זאת, מומלץ ביותר לקרוא את הספרים לפי סדרם. העלילה מספרת על עולם שורץ דרקונים ומלחמתם של הגזעים הטובים ברוע. פנטזיה קלאסית, אבל אחת הטובות שבהן.

תגיד

הכינוי שלך זה על ההוא מאקס מן?? כי בלי להעליב הוא ממש דמות מגעילה ומטומטמת..........

juggernaut

New member
כן זה על ג'אגרנאט..

ולדעתי הוא דווקא דמות ממש טובה....חוץ מזה שהוא הבן המסכן שלא התייחסו אליו בבית..הוא בלתי פגיע במלוא מובן המילה..

el kortito

New member
הלוואי שתמות!!

הרסת לי הרגע את הארי פוטר 5 אה והדמות הרקוה היא וולוריין לא ג'אגרנאט!! כולם מתעקשים להגיד שהוא מגניב כי הוא הגיבור אבל יש לו כח של נשים!! בעיקרון יש לו אופי מגניב אבל צריך גם כח שווה....

התואיל../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

להסתכל כאן בבקשה?

Uzumaki Naruto

New member
ברוך הבא

אני לא ממש אהבתי את ג'גר נאט אם כבר יותר באבולושן ד"א, בבקשה תחליף חתימה, לא כולם סיימו את הארי פוטר חמש

CastroGirl666

New member
ברוך הבא....../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

השתלביט מהירה וקריא מהנה.... ?שאלה? אתה רשום גם בפורום של "הארי פוטר" לא???

Laguna I s Back

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo42.gif

אם קראת\ראית שר הטבעות....

למעלה